Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

CFR Cluj 2 – CS Zlatna 6-2 (4-0), în ultima etapă a Ligii a 3-a *Aurarii, umiliţi la reprezentaţia de „adio” au retrogradat în Liga a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Zlatna a pierdut în ultima etapă a Ligii a 3-a, partida din deplasare cu CFR Cluj 2, scor 2-6 (0-4). Golurile au fost înscrise de Faur (19, 34, 90+2), Ene (23, penalty), Ţibre (39), Păun (55), respectiv Oct. Drăgan (61, penalty), Sg. Pop (79), vizitatorii reducând din handicap după ce scorul a luat proporţii (5-0, în minutul 60). La reprezentaţia de final a stagiunii, deja retrogradată, echipa zlăteană a făcut figuraţie mai ales în primul mitan şi a fost învinsă la un scor categoric.

Antrenorul Florin Danciu a mizat pe Tîrziu – Sucală, Al. Man, Kiraly, G. Toma (46, Gavrilă) – A. Cîmpean, M. Morar, Lacatos (66, M. Rusu), Oct. Drăgan – C. Suciu, Sg. Pop; pe bancă P. Pop (au fost deplasaţi numai 14 jucători, fără portar de rezervă).

Echipa de pe Ampoi încheie stagiunea pe poziţia a 14-a în Seria a 6-a, cu 23 de puncte, golaveraj 25-61, întregistrând a 4-a înfrângere consecutivă. Aurarii bifează astfel a 3-a retrogradare la rând din eşalonul terţ, dar speră să joace şi în sezonul viitor tot în Liga a 3-a. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea