Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cetățenii aflați în carantină sau izolare au fost verificați de polițiști. Ce sancțiuni au fost aplicate. Bilanțul acțiunilor IPJ Alba în ultimele 48 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetățenii aflați în carantină sau izolare au fost verificați de polițiști. Ce sancțiuni au fost aplicate. Bilanțul acțiunilor IPJ Alba în ultimele 48 de ore

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 48 de ore, au fost verificate 1.033 de persoane aflate în carantină, 390 aflate în izolare și au fost organizate 22 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 551 de persoane. Alte 99 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 22 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 93 de terase, restaurante, fastfood-uri, iar reprezentanții acestora au fost reinformați în legătură cu regulile pe care trebuie să le respecte, în contextul pandemic actual.

Au fost verificate 90 de mijloace de transport persoane, din care 28 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 19 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și două persoane care nu au respectat măsura carantinării/izolării.

În cadrul acțiunilor au avut loc și activități preventive de informare. Activitățile vor continua și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2 .

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

*Fotografie cu caracter ilustrativ din arhiva ZiarulUnirea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea