”Cetățeanul zilei”. Vârstnic din Alba Iulia, exemplu pentru tineri: A predat poliției 3.200 de lei găsiți pe stradă

Un vârstnic din  Alba Iulia a dat dovadă de spirit civic şi a predat poliţiei 3.200 de lei găsiţi pe stradă. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează, în mod public, felicitări!

Ieri, 28 februarie a.c., la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat domnul Rus Liviu, în vârstă de 85 de ani, din Alba Iulia şi a predat ofiţerului de serviciu suma de 3.200 de lei, ce a găsit-o pe stradă, în apropierea blocului în care locuieşte.

ELIT

Poliţiştii au demarat activităţile de verificare, în vederea identificării persoanei ce a pierdut suma de bani, pentru a-i fi restituită.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba transmite, pe această cale, sincere aprecieri şi felicitări domnului Rus Liviu, ce a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit şi îl declară „cetățeanul zilei”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

Vlad 1 martie 2018 at 15:13

ba nene cu banii eia iti loai mancare si medicamente…tu iai predat la nispe militeni corupti sa ii cheltuie iei ?

cate masini incalca legea si politi a doarme la caldurica..ce oameni !

Ghiță 1 martie 2018 at 18:56

Vlad – limba română 0-1

Unu din Alba 1 martie 2018 at 16:09

Pt. Vlad : Ce ai ma cu omu ? Foarte bine a procedat la fel faceam si eu. Nu iti dai seama ca pt. o asa suma de bani cat ar suferi cel care i-a pierdut? Daca erai tu cel care pierdeai banii astia ? Asa macar omul care i-a pierdut ii va recupera de la politie si nu ii va cheltui politia cum sustii tu. Si inca ceva daca omul nu ii preda si isi insusea acea suma de bani si era prins , era caz de parnaie ! Asa ca mai gandeste-te .

Albaiulean 1 martie 2018 at 17:00

Un om sincer si foarte rar ca Rus Liviu,ca puteau fi gasiti de unul sarac ori hotoman(a) si atuni nema predare.Daca in termen de 10 zile nu-i preda si se stia ca-s la Rus Liviu,atunci poate era cercetat de nepredarea bunului gasit….(banilor)Bine ca nu s-a intamplat pe str.Muzicantilor ori prin Lumea Noua sau langa Turturica…..

IulianH 1 martie 2018 at 17:09

Interesant
Dar cel care a pierdut banii cum dovedeste că sunt ai lui ?!

Vlad 1 martie 2018 at 17:52

pentru IulianH , ai mare dreptate…nare cum !

si sti cine ii cheluie ? militia ce sta la caldurica inloc sa amendeze pe cei ce nu respecta legea !

Pentru Unu din Alba , cu nenea nam nimica..imi pare rau pentru el ca o predat banii…ca omul e invarsta si poate are si el nevoie de medicamente si plati facturi una alta…cum naiba sa predai banii la politie…ala ce o piert nu poate dovedi…mai ales ca poate nici nu citeste ziare sau poate nici nu e din alba..

ce e gasit e bun gasit ! nu se da banii gasiti ca e norocul tau dat de dumnezeu !

O zi buna tuturor , Vlad

Cata 2 martie 2018 at 8:08

De aceea merge tara asta așa bine, că sunt prea multi”jmekeri” din ăștia ca tine! Vezi că e infracțiune prevăzută de codul penal „însușirea bunului găsit”! Te gândești că altul munceste 2 luni pt banii ăștia?

IulianH 1 martie 2018 at 21:16

Vlad…oricine poate spune că sunt banii lui !!!
Dacă găsesti 3000 lei pe stradă trebuie să fii tra la la
să-i duci la politie,…asta în cazul în care găsesti doar banii,
nu un portofel cu acte si cu bani ,astfel păgubitul si-ar
putea recupera banii si actele,si astfel are si dovada
că sunt banii lui.
Cine pierde 3000 lei are prea multi, ori e foarte neatent.

Unu din Alba 1 martie 2018 at 23:49

Eu stiu un caz si nu e doar unul. O tiganca cautand pe langa niste tomberoane a gasit un portofel cu o suma de bani destul de mare si binenteles ca i-a pastrat pt. ea. Cum necum a fost depistata si apoi arestata pt. furt. Binenteles ca femeia s-a revoltat pt. ca ea a gasit banii si nu i-a furat dar politistii i-au intocmit dosar penal pt. ca acel portmoneu trebuia predat la politie nu sa si-l insuseasca.

ionica rus 2 martie 2018 at 3:03

Liviu Rus este fratele mai mare al tatalui meu si a procedat corect predind banii la politie sint bani care nu erau a lui si asa trebuie sa procedeze orice cetatean

Albaiulean pentru Unul din Alba 2 martie 2018 at 12:29

Este adevarat ce spune ,,Unuil din Alba,,ca dupa Revolutie unii din A-Iulia au aruncat cizme,bocanci …si haine in tomberoanele Cetatii si o tiganca cautand mancare a gasit intr-o cizma o plasa cu bani ! Proasta a spus tuturor tiganilor din Cetate si vreun informator a ciripit la Politie, care repede i-a intocmit dosar penal caci nu a predat in 10 zile banii gasiti.Neavand de lucru,politistii repede au intocmit dosar penal tigancii care n-a furat,ci a gasit banii,iar sefii politiei s-au laudat ca au rezolvat un ,,dosar dificil,, !Acum e tare sa vina mai multe persoane si sa spuna ca ei si-au pierdut banii,dar trebuie sa precizeze in ce bacnote era suma gasita,altfel…!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...