Certificat de excelenţă pentru Cetatea Alba Carolina – TripAdvisor: ”Recunoaştem 5 ani consecutivi de aprecieri consistente din partea vizitatorilor pentru Cetatea Alba Iulia“

În urma analizei opiniilor celor care au vizitat-o, Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia a fost distinsă cu Premiul TripAdvisor. Distincţia reflectă imaginea pozitivă a oraşului al cărui slogan turistic este „Cealaltă Capitală“.

„Recunoaştem 5 ani consecutivi de aprecieri consistente din partea vizitatorilor pentru Cetatea Alba Iulia“, se spune în certificatul de excelenţă acordat recent de TripAdvisor, cel mai mare portal de recomandări turistice din lume.

ELIT

Reamintim că TripAdvisor a mai acordat în 2015 oraşului Alba Iulia certificatul „Destinație turistică de excelență“ iar cu un an înainte, Alba Iulia se clasa pe locul doi în topul TripAdvisor al celor mai vizitate şi, implicit, mai apreciate obiective turistice din România.

Cetatea Alba Carolina adăpostește cea mai mare aglomerație pe metru pătrat de monumente emblematice pentru epoci, stiluri și culturi diferite, din România. Este locul care păstrează clădiri, integral sau părți ale acestora, ridicate, pe rând, de romani, maghiari, austrieci și români. Este şi cea mai mare scenă culturală din România. Fortificaţia este locul în care se organizează: spectacole de reconstituiri istorice, festivaluri, se proiectează filme, se organizează expoziții, spectacole de teatru, concerte.

Cetatea este actualul brand al municipiului Alba Iulia. Simbolul Cetății în formă de stea este elementul cheie al logo-ului orașului. Alba Iulia, orașul în care s-a semnat documentul prin care Transilvania s-a unit cu România este privit, de un secol, drept capitala simbolică a României și în acest context, a primit recent sloganul turistic de „Cealaltă Capitală”.

Sursa: viziteazaalbaiulia.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...