Rămâi conectat

Sport

Cernea, Bratima şi Mureşan, prezenţi la reunirea lotului liderului FCM Baia Mare

Tudor Stan

Publicat

în

Andrei Cernea (Industria Galda de Jos), respectiv Ionuţ Bratima şi Silviu Mureşan Industria Galda de Jos-FCM Baia Mare25(ambii au activat în tur pentru Metalurgistul Cugir) vor juca în retur la liderul Seriei a 5-a, din Liga a III-a, FCM Baia Mare. Părţile s-au înţeles în privinţa colaborării, ajungând la un numitor comun, iar din această dimineaţă cei 3 jucători din judeţul Alba au participat la şedinţa de pregătire a formaţiei din Maramureş.

În 26 decembrie, pe site-ul ziarulunirea.ro a apărut ştirea potrivit căreia, Andrei Cernea va juca din retur la liderul Ligii a III-a din Seria a V-a, FC Municipal Baia Mare. Astăzi, mijlocaşul ofensiv care a evoluat pentru Performanţa Ighiu şi Industria Galda de Jos s-a prezentat la reunirea lotului echipei FCM Baia Mare, însă fostul decar al Industriei nu a fost singurul fotbalist din judeţul Alba prezent la prima şedinţă de pregătire a băimărenilor. Ionuţ Bratima şi Silviu Mureşan, foştii echipieri ai Metalurgistului CUgir au ajuns şi ei astăzi sub comanda antrenorului Dorin Toma, fiind numai o chestiune de timp până la parafarea actelor între părţi.

Silviu Mureşan a marcat două goluri pentru Metalurgistul Cugir, însă a acceptat provocarea venită din partea liderului FCM Baia Mare. „Am luat legătura cu domnii de la FCM Baia Mare, am fost sunat şi m-am gândit că nu pot refuza tocmai echipa de pe primul loc. Am văzut că sunt condiţii bune de pregătire şi am acceptat. Este o o echipă bună, un grup excelent şi antrenori buni. Am venit cu gânduri de promovare, să nu mai rămânem încă un an în Liga a 3-a”, a declarat Silviu Mureşan pentru emaramures.ro. Fostul său coleg de la Metalurgistul Cugir, actualul echipier de la Baia Mare, Ionuţ Bratima a precizat că a părăsit Cugirul pentru a pune umărul la promovarea maramureşenilor în eşalonul secund al forbalului românesc. „Am venit la FCM Baia Mare în primul rând pentru obiectivul îndrăzneţ pe care îl au. Eu vin de la Cugir, unde treburile nu stăteau chiar atât de bine. Am înţeles că aici se doreşte promovarea. Să sperăm că vom putea să o obţinem. Eu cred cu tărie că putem. Nu cred că avem adversari care sa ne pună probleme”, a precizat Ionuţ Bratima pentru sursa menţionată anterior.

Antrenorul Dorin Toma este încântat de venirile fotbaliştilor din Alba şi speră ca aceştia să îşi confirme valoarea cât mai repede şi să contribuie din plin la promovarea echipei. Sunt jucători foarte buni, jucători care pe unde au trecut s-au impus. Este vorba de Mureşan, Bratima şi Cernea, primii doi de la Cugir, iar ultimul de la Galda. Sperăm să se ridice la nivelul aşteptărilor noastre, să semnăm şi să ne ajute la îndeplinirea obiectivului, acela de a promova”, a precizat tehnicianul băimărean pentru emaramures.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea