Cererea lui Traian Băsescu de înregistrare a Mișcării Populare, respinsă de instanță. Reacția lui Negruț

Cererea depusă de fostul președinte Traian Băsescu de înregistrare a formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice a fost respinsă, vineri, de Curtea de Apel București.

Decizia este definitivă.

Clement Negrut02

INFORMARE COVID-19

Deputatul Clement Negruț a spus că membrii MP vor putea candida întrucât a fost atacată doar sigla și vor ”scoate mărul la înaintare”(n.a. vechea siglă). Sigla actuală a MP este o inimă (foto).

”Ne-a atacat sigla. Candidăm, scoatem mărul la înaintare. Nu te mai cert (n.a. că atașez, la articole, poze cu vechea siglă). Deocamdată am alte informații, că nu e adevărat ce spui tu. Dar până nu văd clar nu mă pot pronunța. Am să sun la București să văd care e situația. Nu va fi nicio problemă, vom putea candida. Noi am fost atacați pe siglă. Asta e viața, se pare că deranjăm. Vom candida cu siguranță”, a fost reacția deputatului Clement Negruț.

Inițial, Tribunalul București a acceptat, în decembrie 2015, cererea depusă de Traian Băsescu privind acordarea personalității juridice și înregistrarea formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice, însă Curtea de Apel București a admis vineri apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, respingând astfel înregistrarea partidului.

De menționat că cei doi judecători ai completului de la Curtea de Apel București au avut opinii contrare în legătură cu cererea depusă de Traian Băsescu, astfel încât a fost introdus un al treilea magistrat în complet, care a înclinat decizia în sensul respingerii solicitării de înregistrare.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

8 Comentarii

1 18 martie 2016 at 15:44

Sa le multumesti prietenilor tai liberalii bai Negrutze…

pilu 18 martie 2016 at 16:22

Ati plecat cu stangul. Urmatorul pas e tot stangul. Inainte mars !

Nelucu 18 martie 2016 at 17:35

Marul vostru este putred, in interior ! La cos cu deseurile !

Sorin 18 martie 2016 at 19:28

Dar Negrut poate sa puna semn electoral o minge, ca el asta facut toata viata, a batut mingea :))

Stelistul 18 martie 2016 at 20:42

A avut noroc cu unchiu-so ca a fost prim secretar la Hunedoara….nu-i asa Milu lu’Balan din Ciugud?

Stelistul 18 martie 2016 at 20:54

A facut facultate la Petrosani ca l-a bagat unchiu-so ….nomenclaturistul….prim secretar la Jud. Hunedoara pe vremea lui Ceausescu….nu mai fa valuri Milu’ ca nu prinde….la alt partid oricum nu aveai sanse….numai la hoti esti presedinte…promovat de hoti: Nutzi si Base

pilu 19 martie 2016 at 23:06

80% din inginerii sau subinginerii din Ciugud sunt facuti la Petrosani. Sa ma contrazica cineva, ca facem socoteala rapid

OANA 19 martie 2016 at 8:55

UF!!!!!!!!!! Iar clementul se crede mai mult decat este.Sa vina alegerile pentru a nu mai auzi de el!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...