Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cercetașii au ajutat la deszăpezirea trotuarelor din Alba Iulia – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cercetașii au dat o mână de ajutor autorităților și localnicilor, curățând aleile și trotuarele din Alba Iulia. Ei au postat pe contul de Facebook două fotografii din centrul municipiului Alba Iulia, strada Decebal, în apropierea redacției ziarului Unirea. 

deszapezire002”Cercetașul este util și își ajută semenii în orice situație. În această iarnă ne-am propus să ieșim cu toții la zăpadă și să facem o faptă bună. Cu lopata la îndemână, alături de patrula / unitate, am ajutat la deszăpezit – în fața blocului, aleea din fața casei sau aleea din parc, drumul până la școală, sau oricare altă zonă din oraș care ar putea să ajute comunitatea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Hai afară la zăpadă! Cu lopeți să ne distrăm!” Cu acest mesaj și cu multă voință am ieșit la deszăpezit România, din Constanța, București și până în Alba Iulia. Ai ieșit și tu la deszăpezit? Trimite-ne o poza printr-un mesaj și noi promitem să o adăugăm aici”, se arată în mesajul lor postat pe Facebook.

[nggallery id=3259]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea