Centrul OncoGen, recunoscut de OMS ca fiind singurul din România care testează un vaccin împotriva Covid-19

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Centrul OncoGen din Timișoare a fost recunoscut de Organizația Mondială a Sănătății ca singura instituție de cercetare din România care testează un vaccin împotriva noului coronavirus, se arată într-o postare a reprezentanților centrului pe o rețea de socializare.

„Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recunoaște centrul OncoGen, Timișoara, ca fiind singurul din România care are în testare un vaccin împotriva Covid-19.

ELIT

Acest lucru atestă ceea ce am mai spus. Centrul OncoGen se află în liga mare a cercetării mondiale alături de institute și companii recunoscute pentru performanța în cercetarea medicală de vârf.

Aveți încredere în cercetarea românească! Noi mergem înainte!”, au scris reprezentanții Institutului OncoGen pe facebook.

Prof. dr. Virgil Păunescu, director Oncogen Timişoara, a anunţat că vaccinul împotriva COVID-19 ar putea fi pe piaţă în toamna acestui an. „90% va funcţiona. Noi am pus din februarie cercetarea la liber pe internet”, a precizat acesta la Antena 3. Deja oficiali chinezi şi americani şi-au manifestat interesul pentru vaccin.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419