Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Centrul Multifuncțional Ocna Mureș, finanțat de Casa Națională de Asigurari de Sănătate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă Casa Națională de Asigurari de Sănătate, semnat de Cristian Busoi, presedintele CNAS:

“Casa Națională de Asigurari de Sănătate susține inființarea Centrului Multifuncțional Ocna Mureș și a alocat credite bugetare suplimentare necesare pentru acest proiect Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

CNAS consideră absolut necesară organizarea unui astfel de centru, care va avea rolul de asigura asistență medicală de specialitate locuitorilor din orașul Ocna Mureș și din localitătile limitrofe. Asigurații din aceste zone sunt nevoiți, în prezent, să parcurgă distante foarte mari  pentru a beneficia de servicii medicale de specialitate. Odată cu desființarea Spitalului Orășănesc Ocna Mureș, in anul 2011, oamenii puteau apela la spitale aflate la distante foarte mari;  municipiul  Aiud se afla la o distanta de aproximativ 22 de km, iar  municipiul Alba Iulia, este aflat la o distanta de 50 de km.”

“Aceasta decizie s-a luat din ratiuni economice si sociale pentru ca nu puteam lasa fara asistenta medicala zona Ocna Mures, o zona cu o populatie in jur de 40.000 de oameni. Toate aceste argumente au fost sustinute repetat la nivelul CNAS de vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, domnul Florin Roman, împreună cu senatorul Teodor Atanasiu. De altfel, împreuna cu cei doi si cu specialistiii din cadrul CNAS, am gasit nu doar solutia de deschidere a Centrului Multifunctional Ocna Mures, ci si solutii de finantare”, a precizat Cristian Busoi presedintele CNAS.

Biroul de Presă al Casei Națională de Asigurări de Sănătate


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea