Centru temporar pentru sacrificarea mieilor la Cugir

Persoanele care doresc să sacrifice mieii de Paşte o pot face ca şi până acum în centrul special amenajat, care îşi are locaţia în fosta Remiză de pompieri din apropierea spitalului din Cugir. Potrivit reprezentanţilor primăriei locale, centrul de sacrificare este autorizat din punct de vedere sanitar veterinar respectând regulile generale de igienă a produselor alimentare precum şi procedurile de înregistrare a activităţilor de vânzare. Perioada de funcţionare a punctului de sacrificare a mieilor, temporar amenajat, este permisă doar între 2-14 aprilie. Centrul este dotat cu asomator electric şi toate condiţiile şi echipamentele de protecţie necesare, fiind asigurate şi posibilităţile pentru depozitarea resturilor care rămân în urma sacrificării. Tot aici va exista un medic de specialitate care va urmări respectarea normelor de igienă şi tot ceea ce ţine de sănătatea animalelor sacrificate. În preajma sărbătorilor pascale, pe raza localităţii Cugir, carnea şi produsele de miel vor fi comercializate doar în piaţa Complex şi în punctul de sacrificare temporar amenajat. (C.P.)

ELIT

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...