Rămâi conectat
Alba Music and Film Festival 2022

Ştirea Ta

Cele mai frumoase moduri de a-i spune te iubesc

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

Nu e nevoie să te dai peste cap de trei ori, să îi dai luna de pe cer pentru a-i spune partenerului tău cât de mult îl iubeşti. Micile gesturi sunt cele care îl fac să se simtă preţuit. Poţi să îi cumperi un gadget sau ceva asemănător, dar dacă vrei să primeşti în schimb mai mult de un „Mulţumesc, dragă!”, arată-i prin gesturi cât de mult îl iubeşti şi va gândi cu siguranţă că a găsit-o pe femeia visurilor sale.
lOferă-i un moment de linişte
Partenerul vine de la muncă şi tu abia aştepţi să îi spui cum a decurs ziua ta şi să îl întrebi cum a fost a lui. În timp ce tu încerci să scoţi măcar un „A fost bine” sau ceva asemănător, el este ocupat cu studiatul email-urilor sau a ziarului. Fiecare dintre noi are nevoie de respiro după o zi obositoare la serviciu, mai ales bărbaţii care consideră comunicarea ca pe ceva ce l-au făcut toată ziulica şi au nevoie să se deconecteze. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să îi acorzi măcar un sfert de oră de linişte înainte de a-l lua la întrebări. Astfel îi arăţi că îl iubeşti îndeajuns de mult încât să îi înţelegi problemele şi să fii dispusă să găseşti o soluţie.
lFii numai ochi şi urechi
Atunci când partenerul de viaţă este entuziasmat şi vrea să îţi povestească despre noul dispozitiv, echipament pe care l-a achiziţionat şi de care este super încântat, ciuleşte bine urechile. Specialiştii susţin că pentru reprezentanţii sexului puternic, conversaţia în sine este extrem de importantă şi nu subiectul concret al discuţiei. Astfel, chiar dacă o conversaţie nu ţi se pare a fi atât de importantă, ascultă-l totuşi. Chiar şi atunci când vorbeşte despre sport sau politică se va simţi la fel de apropiat de tine ca şi atunci când îţi împărtăşeşte cele mai ascunse gânduri şi sentimente. Dacă eşti mai mult preocupată de gătit în timp ce el îţi povesteşte despre echipa lui favorită care a câştigat un meci important, s-ar putea să creadă că vorbeşte singur. Chiar dacă eşti super ocupată cu treburile casei dedică-i câteva momente. Nu e greu să asculţi şi să îi arăţi astfel cât de mult apreciezi compania lui şi implicit îi dovedeşti că îl iubeşti.
lOferă-i clipe de libertate
Poate că îţi face plăcere să fii în acelaşi timp şi soţia şi prietena lui cea mai bună. Dar uneori va vrea să bea o bere cu băieţii pentru a-şi reîncărca bateriile. e bine să stabiliţi de comun acord câteva zile pe lună în care fiecare dintre voi are voie să se ocupe de lucrurile care îi plac. Astfel, îţi asiguri şi tu câteva momente de linişte, arătându-i în acelaşi timp că îl iubeşti att de mult încât îi respecţi dorinţa de a avea o oarecare libertate.
lArată-i că eşti mândră de el
La bărbaţi, încrederea în sine este strict legată de felul în care îşi îndeplineşte îndatoririle de „bărbat adevărat”: la muncă, în pat, ca tată. Dacă treci sub tăcere încurajările la acest capitol, nu va conta că este un afacerist de succes şi un tată impecabil şi va pune constant la îndoială calităţile. Laudă-l de fiecare dată când simţi că a făcut ceva bun. Nu uita, complimentele trebuie să fie centrate pe realizările lui.
lTratează-l ca pe un adult
Poţi să-i faci morală în legătură cu obiceiurile alimentare nesănătoase sau să-i spui că a baut cam multe beri. Dar sub nicio forma să îi dictezi ce să facă în relaţia cu părinţii, prietenii sau să îl forţezi să fie responsabil. Este un om matur care va gestiona aceste lucruri aşa cum crede de cuviinţă. Dacă îl apostrofezi constant va ajunge să se simtă vinovat deşi nu este convins că a greşit cu ceva. Rezultatul? Se va închide în el precum un copil ce se îmbufnează după ce a fost pedepsit pe nedrept. Adică dacă îl tratezi ca pe un copil se va comporta ca atare.
lNu-i fura visurile
Abţine-te de la comentarii atunci când el decide să îţi împărtăşească cele mai nebuneşti idei pe care şi-ar dori să le pună în practică. Dacă vrea să escaladeze cel mai înalt munte din lume, nu-i strivi entuziasmul cu o replică de genul: „Da, sigur. Şi de copii cine o să aibă grijă?”. Avem nevoie să visăm. Ideea că într-o zi va ajunge acolo unde îşi doreşte îl ajută să treacă peste momentele dificile. E adevărat că de multe ori lucrurile pe care doreşte să le facă depăşesc posibilităţile voastre la momentul respectiv sau sunt nerealiste, însă tu trebuie să îl susţii nu să îi distrugi visul.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Localnicii unei comune din Alba se plâng de penele dese de curent: „Aruncăm mâncarea și ni se strică electrocasnicele”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022
ȘTIREA TA| Localnicii unei comune din Alba se plâng de penele dese de curent: „Aruncăm mâncarea și ni se strică electrocasnicele”

Cetățenii din Valea Vințului au parte, periodic, de o experiență cu adevărat deranjantă.

Potrivit unui localnic, periodic, în întreaga zonă este intrerupt curentul de la ora 20:00, până următoare zi, la ora 06:00.

Elit - Gustul Desăvârșit

Localnicii sunt nemulțumiți de acest program pentru a economisi energie electrică, deoarece această perioadă lungă de timp fără curent întrerupe funcționarea frigiderelor, astfel mâncarea acestora se alterează de la o zi la alta.

Totodată, aceștia susțin că dispozitivele electrice și electrocasnice s-ar putea strica odată cu întreruperile bruște de curent.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Bloc din Alba Iulia, „toaletă publică”, în apropiere de Primărie: „În fiecare zi găsim o noua surpriză”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

FOTO ȘTIREA TA| Bloc din Alba Iulia, „toaletă publică”, în apropiere de Primărie: „În fiecare zi găsim o noua surpriză”

Un bloc de locuințe din centrul municipiului Alba Iulia, chiar în apropierea primăriei, a devenit un adevărat focar de infecție pentru locatari. Pe lângă grafitti-ul de pe pereți și geamuri, locul este plin de mizerie și dejecții, din cauza oamenilor străzii și nu numai.

Un locuitor al acestui bloc ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu situația dezolantă din zonă, disperat ca nu se schimbă nimic.

„Aș dori să vă prezint vechea și noua toaletă publică din centrul orașului, pe Calea Moților, lângă primărie. În fiecare zi găsim o noua surpriză. Ar trebui construită o nouă toaleta publică în centru. Oamenii beau alcool, lasă resturi de țigări , mâncare, ambalaje chiar și urină”, spune omul sătul de această situație.

Elit - Gustul Desăvârșit

Potrivit cetățeanului această stare durează de mai mult de 2 ani și deși oamenii spun că au făcut sesizări pe aplicația Smart Alert Alba Iulia nu s-a schimbat nimic.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier la Sebeș: Două mașini s-au „pupat” într-o intersecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

ACCIDENT rutier la Sebeș: Două mașini s-au „pupat” într-o intersecție

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, 9 august 2022, în municipiul Sebeș, la intersecția dintre străzile Sava Henția și Aleea Parc.

Potrivit cititorului ziarulunirea.ro care a trimis fotografiile pe adresa redacției, evenimentul rutier s-a petrecut din cauza unei neacordări de prioritate.

Poliția nu a intervenit în cazul de față, întrucât șoferii au încheiat o constatare amiabilă al acestui accident.

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemenea, nici o persoană nu a fost rănită în urma impactului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare