Rămâi conectat

Ştirea Ta

Cele mai frumoase moduri de a-i spune te iubesc

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu e nevoie să te dai peste cap de trei ori, să îi dai luna de pe cer pentru a-i spune partenerului tău cât de mult îl iubeşti. Micile gesturi sunt cele care îl fac să se simtă preţuit. Poţi să îi cumperi un gadget sau ceva asemănător, dar dacă vrei să primeşti în schimb mai mult de un „Mulţumesc, dragă!”, arată-i prin gesturi cât de mult îl iubeşti şi va gândi cu siguranţă că a găsit-o pe femeia visurilor sale.
lOferă-i un moment de linişte
Partenerul vine de la muncă şi tu abia aştepţi să îi spui cum a decurs ziua ta şi să îl întrebi cum a fost a lui. În timp ce tu încerci să scoţi măcar un „A fost bine” sau ceva asemănător, el este ocupat cu studiatul email-urilor sau a ziarului. Fiecare dintre noi are nevoie de respiro după o zi obositoare la serviciu, mai ales bărbaţii care consideră comunicarea ca pe ceva ce l-au făcut toată ziulica şi au nevoie să se deconecteze. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să îi acorzi măcar un sfert de oră de linişte înainte de a-l lua la întrebări. Astfel îi arăţi că îl iubeşti îndeajuns de mult încât să îi înţelegi problemele şi să fii dispusă să găseşti o soluţie.
lFii numai ochi şi urechi
Atunci când partenerul de viaţă este entuziasmat şi vrea să îţi povestească despre noul dispozitiv, echipament pe care l-a achiziţionat şi de care este super încântat, ciuleşte bine urechile. Specialiştii susţin că pentru reprezentanţii sexului puternic, conversaţia în sine este extrem de importantă şi nu subiectul concret al discuţiei. Astfel, chiar dacă o conversaţie nu ţi se pare a fi atât de importantă, ascultă-l totuşi. Chiar şi atunci când vorbeşte despre sport sau politică se va simţi la fel de apropiat de tine ca şi atunci când îţi împărtăşeşte cele mai ascunse gânduri şi sentimente. Dacă eşti mai mult preocupată de gătit în timp ce el îţi povesteşte despre echipa lui favorită care a câştigat un meci important, s-ar putea să creadă că vorbeşte singur. Chiar dacă eşti super ocupată cu treburile casei dedică-i câteva momente. Nu e greu să asculţi şi să îi arăţi astfel cât de mult apreciezi compania lui şi implicit îi dovedeşti că îl iubeşti.
lOferă-i clipe de libertate
Poate că îţi face plăcere să fii în acelaşi timp şi soţia şi prietena lui cea mai bună. Dar uneori va vrea să bea o bere cu băieţii pentru a-şi reîncărca bateriile. e bine să stabiliţi de comun acord câteva zile pe lună în care fiecare dintre voi are voie să se ocupe de lucrurile care îi plac. Astfel, îţi asiguri şi tu câteva momente de linişte, arătându-i în acelaşi timp că îl iubeşti att de mult încât îi respecţi dorinţa de a avea o oarecare libertate.
lArată-i că eşti mândră de el
La bărbaţi, încrederea în sine este strict legată de felul în care îşi îndeplineşte îndatoririle de „bărbat adevărat”: la muncă, în pat, ca tată. Dacă treci sub tăcere încurajările la acest capitol, nu va conta că este un afacerist de succes şi un tată impecabil şi va pune constant la îndoială calităţile. Laudă-l de fiecare dată când simţi că a făcut ceva bun. Nu uita, complimentele trebuie să fie centrate pe realizările lui.
lTratează-l ca pe un adult
Poţi să-i faci morală în legătură cu obiceiurile alimentare nesănătoase sau să-i spui că a baut cam multe beri. Dar sub nicio forma să îi dictezi ce să facă în relaţia cu părinţii, prietenii sau să îl forţezi să fie responsabil. Este un om matur care va gestiona aceste lucruri aşa cum crede de cuviinţă. Dacă îl apostrofezi constant va ajunge să se simtă vinovat deşi nu este convins că a greşit cu ceva. Rezultatul? Se va închide în el precum un copil ce se îmbufnează după ce a fost pedepsit pe nedrept. Adică dacă îl tratezi ca pe un copil se va comporta ca atare.
lNu-i fura visurile
Abţine-te de la comentarii atunci când el decide să îţi împărtăşească cele mai nebuneşti idei pe care şi-ar dori să le pună în practică. Dacă vrea să escaladeze cel mai înalt munte din lume, nu-i strivi entuziasmul cu o replică de genul: „Da, sigur. Şi de copii cine o să aibă grijă?”. Avem nevoie să visăm. Ideea că într-o zi va ajunge acolo unde îşi doreşte îl ajută să treacă peste momentele dificile. E adevărat că de multe ori lucrurile pe care doreşte să le facă depăşesc posibilităţile voastre la momentul respectiv sau sunt nerealiste, însă tu trebuie să îl susţii nu să îi distrugi visul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea