Rămâi conectat

Ştirea Ta

Cele mai frumoase moduri de a-i spune te iubesc

Publicat

în

Nu e nevoie să te dai peste cap de trei ori, să îi dai luna de pe cer pentru a-i spune partenerului tău cât de mult îl iubeşti. Micile gesturi sunt cele care îl fac să se simtă preţuit. Poţi să îi cumperi un gadget sau ceva asemănător, dar dacă vrei să primeşti în schimb mai mult de un „Mulţumesc, dragă!”, arată-i prin gesturi cât de mult îl iubeşti şi va gândi cu siguranţă că a găsit-o pe femeia visurilor sale.
lOferă-i un moment de linişte
Partenerul vine de la muncă şi tu abia aştepţi să îi spui cum a decurs ziua ta şi să îl întrebi cum a fost a lui. În timp ce tu încerci să scoţi măcar un „A fost bine” sau ceva asemănător, el este ocupat cu studiatul email-urilor sau a ziarului. Fiecare dintre noi are nevoie de respiro după o zi obositoare la serviciu, mai ales bărbaţii care consideră comunicarea ca pe ceva ce l-au făcut toată ziulica şi au nevoie să se deconecteze. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să îi acorzi măcar un sfert de oră de linişte înainte de a-l lua la întrebări. Astfel îi arăţi că îl iubeşti îndeajuns de mult încât să îi înţelegi problemele şi să fii dispusă să găseşti o soluţie.
lFii numai ochi şi urechi
Atunci când partenerul de viaţă este entuziasmat şi vrea să îţi povestească despre noul dispozitiv, echipament pe care l-a achiziţionat şi de care este super încântat, ciuleşte bine urechile. Specialiştii susţin că pentru reprezentanţii sexului puternic, conversaţia în sine este extrem de importantă şi nu subiectul concret al discuţiei. Astfel, chiar dacă o conversaţie nu ţi se pare a fi atât de importantă, ascultă-l totuşi. Chiar şi atunci când vorbeşte despre sport sau politică se va simţi la fel de apropiat de tine ca şi atunci când îţi împărtăşeşte cele mai ascunse gânduri şi sentimente. Dacă eşti mai mult preocupată de gătit în timp ce el îţi povesteşte despre echipa lui favorită care a câştigat un meci important, s-ar putea să creadă că vorbeşte singur. Chiar dacă eşti super ocupată cu treburile casei dedică-i câteva momente. Nu e greu să asculţi şi să îi arăţi astfel cât de mult apreciezi compania lui şi implicit îi dovedeşti că îl iubeşti.
lOferă-i clipe de libertate
Poate că îţi face plăcere să fii în acelaşi timp şi soţia şi prietena lui cea mai bună. Dar uneori va vrea să bea o bere cu băieţii pentru a-şi reîncărca bateriile. e bine să stabiliţi de comun acord câteva zile pe lună în care fiecare dintre voi are voie să se ocupe de lucrurile care îi plac. Astfel, îţi asiguri şi tu câteva momente de linişte, arătându-i în acelaşi timp că îl iubeşti att de mult încât îi respecţi dorinţa de a avea o oarecare libertate.
lArată-i că eşti mândră de el
La bărbaţi, încrederea în sine este strict legată de felul în care îşi îndeplineşte îndatoririle de „bărbat adevărat”: la muncă, în pat, ca tată. Dacă treci sub tăcere încurajările la acest capitol, nu va conta că este un afacerist de succes şi un tată impecabil şi va pune constant la îndoială calităţile. Laudă-l de fiecare dată când simţi că a făcut ceva bun. Nu uita, complimentele trebuie să fie centrate pe realizările lui.
lTratează-l ca pe un adult
Poţi să-i faci morală în legătură cu obiceiurile alimentare nesănătoase sau să-i spui că a baut cam multe beri. Dar sub nicio forma să îi dictezi ce să facă în relaţia cu părinţii, prietenii sau să îl forţezi să fie responsabil. Este un om matur care va gestiona aceste lucruri aşa cum crede de cuviinţă. Dacă îl apostrofezi constant va ajunge să se simtă vinovat deşi nu este convins că a greşit cu ceva. Rezultatul? Se va închide în el precum un copil ce se îmbufnează după ce a fost pedepsit pe nedrept. Adică dacă îl tratezi ca pe un copil se va comporta ca atare.
lNu-i fura visurile
Abţine-te de la comentarii atunci când el decide să îţi împărtăşească cele mai nebuneşti idei pe care şi-ar dori să le pună în practică. Dacă vrea să escaladeze cel mai înalt munte din lume, nu-i strivi entuziasmul cu o replică de genul: „Da, sigur. Şi de copii cine o să aibă grijă?”. Avem nevoie să visăm. Ideea că într-o zi va ajunge acolo unde îşi doreşte îl ajută să treacă peste momentele dificile. E adevărat că de multe ori lucrurile pe care doreşte să le facă depăşesc posibilităţile voastre la momentul respectiv sau sunt nerealiste, însă tu trebuie să îl susţii nu să îi distrugi visul.

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| O vulpe flămândă dă târcoale de câteva seri la „restaurantul” gunoaielor dintr-un cartier din Alba Iulia

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| O vulpe flămândă dă târcoale de câteva seri la „restaurantul” gunoaielor dintr-un cartier din Alba Iulia

De câteva nopți, o vulpe flâmândă, își astâmpără foamea într-unul din cartierele municipiului Alba Iulia, aproape de strada Tulnicului. La lăsarea nopții aceasta vine să cotrobăie prin gunoaie și să se hrănească.

Animalul cu pricina, așa cum rezultă din filmarea trimisă de către un cititor al ZiarulUnirea.ro, nu este într-o condiție tocmai bună și dă semne că ar fi slăbit, poate tocmai de aceea tomberoanele țin loc de „restaurant” și sursă de hrană pentru vulpea surprinsă în filmare.

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Visul oricărui om: să respire aerul istoriei din Cetatea Alba Carolina alături de mirosul unei mașini de gunoi

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Visul oricărui om: să respire aerul istoriei din Cetatea Alba Carolina alături de mirosul unei mașini de gunoi

Un antreprenor local din Alba Iulia a semnalat astăzi printr-o postare pe mediul de socializare o situație ce naște multe semne de întrebare, iar unul dintre acestea ar fi : cât de sinonimă este administrația locală cu organizarea?

În trecutul apropiat extrem de mulți albaiulieni se întrebau de ce lucrările de trasare a marcajelor rutiere nu pot fi executate pe timp de noapte și este necesar ca și traficul să fie îngreunat pe timpul zilei.

Astăzi este rândul să ne punem aceași întrebare cu privire la serviciul de salubrizare din Cetatea Alba Carolina. Este necesar să îi deranjăm pe turiști și cetățeni cu mirosul unei mașini de gunoi în timpul zilei? Este chiar imposibil să se opereze noaptea?

Electrica Furnizare Discount

Știm – unele voci au să spună că operatorul este pe final de contract și acest lucru nu are să se mai întâmple, că viitorul este aproape, dar noi nu o să înghițim această măslină fiindcă operatorul are un plan stabilit, cum și următorul va avea, iar acel plan este aprobat de administrația locală, printre altele.

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Din ciclul : să facem ca să fie făcut. Dorel „invită” apa în casa oamenilor de pe Bulevardul Încoronării

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Din ciclul : să facem ca să fie făcut. Dorel „invită” apa în casa oamenilor de pe Bulevardul Încoronării

Zona gării din municipiul Alba Iulia este arhicunoscută pentru problemele pe care le are cu privire la „sensibilitatea” la intemperii. La fiecare ploaie puțin mai puternică și mai hotărâtă zona se inundă, iar această problemă dăinuie de ani buni fără ca cineva să fi găsit până în prezent vreo soluție.

Oamenii ce locuiesc la casele din această zonă trăiesc cu frică, de fiecare dată când plouă, de fiecare dată iși pun speranța într-o doză de noroc : aceea ca apa să nu le ajungă în curți și case. Cum toate acestea nu ar fi fost destule, arhicunoscutul „meșter” Dorel a pus cireașa pe tortul problemei.

Lucrările de asfaltare de pe Bulevardul Încoronării au fost și sunt în așa fel executate încât la o viitoare și sigură inundare a zonei, apa, datorită unghiului de turnare a covorului asfaltic, să fie „invitată” direct în curțile și casele oamenilor, cetățeni albaiulieni plătitori de taxe și impozite.

Electrica Furnizare Discount

Fără să ne mai lungim cu vorba prea mult îl întrebăm pe distinsul ce a declarat război lucrărilor neconforme: o să semnați acest deviz, stimabile?

N-ar strica să vedem totuși o acțiune precum a primarului Piedone și de mâine să vedem freze care rad lipsa de logică cu care a fost executată această lucrare, un primar care să-i scuture pe executanți și să îi tragă de urechi astfel încât să facă ce ar fi fost normal să facă : să respecte niște reguli elementare ale fizicii.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare