Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cele două unități de învățământ din Alba, închise parțial din cauza gripei, și-au reluat activitatea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Cele două unități de învățământ din Alba, închise parțial din cauza gripei, și-au reluat activitatea

Potrivit informațiile furnizarte de Inspectoratul Școlar Județean Alba, cele două unități de învățământ închise parțial din cauza gripei și-au reluat activitatea. Este vorba despre Școala Gimnazială Ciugud și Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia. Momentan, nu au fost semnalate noi cazuri de suspendare a cursurilor în unitățile de învățământ din județul Alba.

Ministerul Educației anunța ieri că, aproximativ 4.000 de elevi stau acasă din cauza suspendării cursurilor în școlile lor, în Capitală fiind închise parțial 55 de unități de învățământ.

Ramintim că, la nivel național, până astăzi, au fost semnalate 31 de cazuri de deces din cauza gripei. În județ, sunt aproximativ 20 de cazuri de gripă confirmate de către Institutul Național de Cercetare Cantacuzino, din București.

Școlile trebuie să realizeze zilnic triajul elevilor la începutul fiecărui schimb, iar în cazul apariţiei de minimum trei cazuri de gripă confirmate într-o clasă/grupă de copii cursurile vor fi suspendate la acele clase. În cazul absenţei timp de trei zile consecutiv a peste 20% dintre elevii unei unităţi de învăţământ din cauza gripei confirmate, cursurile unităţii de învăţământ se vor suspenda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Amenzi de peste 12.000 de lei date de polițiștii rutieri din Alba, în ultimele 48 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 12.000 de lei date de polițiștii rutieri din Alba, în ultimele 48 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC În perioada 26 – 27 aprilie 2024, polițiștii Serviciului Rutier Alba au organizat, pe Drumul Național 1 și Drumul Național 7, acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere. Citește și: Poliţiştii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea