Cele 5 state care au închis granițele pentru români din cauza pandemiei. Norvegia și Danemarca, în această listă

Cinci state europene au interzis accesul românilor din cauza numărului crescut de cazuri: Estonia, Danemarca, Norvegia și Malta.

Creșterea numărului infectări cu noul coronavirus din România a atras atenția peste hotare. Cinci state europene au interzis accesul românilor din cauza numărului crescut de cazuri din ultimele zile. România se plaseză în acest moment pe locul 3 în Europa la incidența cazurilor noi de coronavirus, după Suedia și Portugalia.

ELIT

Cinci state europene refuză să primească cetăţeni români, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus de la noi din ţară. Este vorba în special despre ţările nordice, dar situaţia s-ar putea extinde în curând.

Ultima țară care a impus restricții românilor este Danemarca, care a anunțat ieri că nu mai primește români, deși până acum România făcea parte din zona verde. Atenție mare dacă vă doriți să mergei în vacanță în perioada următoare pentru că nu toate țările ne primesc și nu toate suportă cheltuielile cu carantina sau izolarea dacă se descoperă de pildă la hotel că ne-am împolnăvit de COVID-19. Doar Grecia și Cipru plătesc aceste costurii medicale și de cazare.

Mihail David - 2020

Claudia Țapardel a vorbit la Antena 3 despre interzicerea românilor în mai multe state europene: „În momentul de față libertatea de mișcare a persoanelor este îngrădită din cauza regulamentelor și a directivelor care există din partea Organizății Mondiale a Sănătății. Toate statele membre au luat măsuri pentru a resricționa circulația persoanelor. Eu cred că acest număr ridicat de cazuri se datorează și faptului că a crescut numărul testărilor”.

Sursa: antena3.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...