Rămâi conectat

Actualitate

Cele 5 state care au închis granițele pentru români din cauza pandemiei. Norvegia și Danemarca, în această listă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci state europene au interzis accesul românilor din cauza numărului crescut de cazuri: Estonia, Danemarca, Norvegia și Malta.

Creșterea numărului infectări cu noul coronavirus din România a atras atenția peste hotare. Cinci state europene au interzis accesul românilor din cauza numărului crescut de cazuri din ultimele zile. România se plaseză în acest moment pe locul 3 în Europa la incidența cazurilor noi de coronavirus, după Suedia și Portugalia.

Cinci state europene refuză să primească cetăţeni români, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus de la noi din ţară. Este vorba în special despre ţările nordice, dar situaţia s-ar putea extinde în curând.

Ultima țară care a impus restricții românilor este Danemarca, care a anunțat ieri că nu mai primește români, deși până acum România făcea parte din zona verde. Atenție mare dacă vă doriți să mergei în vacanță în perioada următoare pentru că nu toate țările ne primesc și nu toate suportă cheltuielile cu carantina sau izolarea dacă se descoperă de pildă la hotel că ne-am împolnăvit de COVID-19. Doar Grecia și Cipru plătesc aceste costurii medicale și de cazare.

Claudia Țapardel a vorbit la Antena 3 despre interzicerea românilor în mai multe state europene: „În momentul de față libertatea de mișcare a persoanelor este îngrădită din cauza regulamentelor și a directivelor care există din partea Organizății Mondiale a Sănătății. Toate statele membre au luat măsuri pentru a resricționa circulația persoanelor. Eu cred că acest număr ridicat de cazuri se datorează și faptului că a crescut numărul testărilor”.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea