Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Cel mai MARE român din lume a votat la Secția de votare din Washington DC deschisă la Ambasada României

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cel mai înalt baschetbalist din istoria NBA, uriașul român, Ghiță Mureșan, și-a exercitat dreptul de vot la Secția de votare din Washington DC deschisă la Ambasada României.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Ambasadei României în Statele Unite ale Americii, urmat aprecierea pentru spiritul civic al uriașului român.

Ajuns la 48 de ani și stabilit de mult timp pe continentul american, Ghiţă Mureşan ocupă funcţia de ambasador al Washington Wizards, dar este şi reprezentant al NBA, promovând competiţia la nivel mondial. El este cel mai cunoscut sportiv român intrat în vizorul lumii sportive datorită selecției observative.

Comentariile haioase din partea internauților nu au întârziat să apară, unul dintre dintre ei spunând că acesta este „un vot urias!”, iar alt internaut s-a amuzat pe discrepanța dintre mărimea normală a urnei de vot și alura gigantică a lui Ghiță Mureșan, declarând: „Și eu care credeam că e o urnă pentru copii…”. Alți internauți au  avut cuvinte de laudă la adresa sportivului român, spunând că este „un om mare la propriu și la figurat”.

sursa: pagina oficială de Facebook a Ambasadei României în Statele Unite ale Americii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea