Rămâi conectat

Economie

La Teiuş, Unicom Holding a inaugurat cel mai mare depozit de produse petroliere din Ardeal

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    La Teiuş a fost inaugurat ieri cel mai mare depozit de produse petroliere din Ardeal aparţinând firmei Unicom Group din Bucureşti. Este vorba despre o investiţie de peste 2,5 milioane de Euro ce se întinde pe 3,4 hectare, concretizată în patru rezervoare cu un volum de 4000 mc din care unul de 1000 mc pentru benzină şi trei cu un volum de 3000 mc pentru motorină plus un rezervor pentru prepararea motorinei cu 5 la sută eurodiesel (norma europeană) şi la parametri ceruţi de clienţi, staţie şi cale ferată pentru aprovizionare, staţie pentru livrare benzină şi motorină precum şi instalaţii care asigură îndeplinirea cu stricteţe a condiţiilor de securitate şi de mediu impuse de standardele UE. Întreg procesul de descărcare, depozitare, încărcare, livrare este automatizat şi se desfăşoară computerizat.
La inaugurare a fost prezent domnul Andrei Chirilescu, directorul general al companiei Unicom Group, care este una din cele mai dinamice firme prezente pe piaţa energetică din România, cu capital integral privat şi care are ca obiect principal de activitate importul, depozitarea şi comercializarea produselor petroliere, combustibililor energetici necesari funcţionării termocentralelor pentru energie electrică şi termică precum şi a energiei. Au participat primarul oraşului, Dorin Mateica, consilieri locali, oameni de afaceri şi alţi invitaţi. Domnul inginer Ovidiu Vieraşu, directorul depozitului, a prezentat noua investiţie care a fost realizată într-un timp record, de 8 luni de zile, de firma Nistem SRL din Seini (Maramureş), proiectul aparţinând Petrochim Proiect SRL din Piteşti. Unicom Group doreşte însă, inclusiv la Teiuş, să realizeze mai mult decât vânzarea de carburanţi, respectiv să vină cu idei şi sprijin în managementul achiziţiei şi alimentării flotelor de autocamioane, cu carburanţi de cea mai bună calitate, potrivit cerinţelor clienţilor, conduită ce asigură succesul pe o piaţă concurenţială puternică. (G.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Cifra de afaceri în industrie, creștere cu 5,4% în primele două luni din anul 2024 – date INS

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cifra de afaceri în industrie, creștere cu 5,4% în primele două luni din anul 2024 – date INS Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 5,4% în termeni nominali, în primele două luni ale acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2023, datorită avansului înregistrat în industria prelucrătoare (+7,1%), informează miercuri Institutul Naţional de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea