Cel de-al 8-lea an al programului YouthBank Alba a pornit la drum. Liceenii din Alba Iulia pot aplica pentru a intra în echipă, până în 9 octombrie

youthbankCa în fiecare început de an școlar, echipa YouthBank primește în rândurile ei tineri entuziaști, dornici să schimbe în bine comunitatea și să se dezvolte ei înșiși.

Sub motto-ul “E rândul tău să schimbi lumea!”, liceenii din Alba Iulia sunt invitați să aplice pentru a intra în echipa YouthBank, unde vor avea ocazia să își dezvolte, alături de alți tineri “supereroi”, abilități importante pentru viitorul lor: comunicare, negociere, fundraising, management de proiect și financiar.

ELIT

Membrii echipei YB întâlnesc actori importanți ai comunității – cetățeni activi, firme, instituții, iar împreună cu aceștia construiesc un sprijin real pentru tânăra generație, oferind resurse financiare și know-how pentru realizarea unor proiecte importante.

Campania de înscrieri, începută la 20 septembrie, continuă prin promovarea în liceele albaiuliene și mijloacele de transport în comun. Pentru a aplica, liceenii din Alba Iulia trebuie să completeze și trimită până la 9 octombrie 2016, ora 23.59, formularul disponibil pe www.inscriere.fundatiacomunitaraalba.ro. După înscriere, candidații se vor întâlni cu membri actuali ai echipei YB pentru a afla mai multe despre program și vor participa la procesul de selecție, ce constă într-un interviu și o amuzantă probă practică.

Mihail David - 2020

“Din 2010 și până în prezent, echipa YouthBank din cadrul Fundației Comunitare Alba a acordat 59 de granturi tinerei generații, în valoare totală de peste 122.000 lei. Mai mult însă decât investiția materială, contează investiția de încredere și know-how. Suntem în continuare pasionați de investiția în cei mai tineri membri ai comunității, pentru că ei sunt cei care pot produce o schimbare semnificativă în societate”, a declarat Dorin Sava, director executiv al fundației.

Fundația Comunitară Alba are ca principali parteneri locali, în cadrul programului YouthBank Alba 2016-2017, Municipiul Alba Iulia, Ancău Company și Casa de Cultură a Studenților, ca finanțatori Restaurant Medieval Pub13, Pensiunea Select, Porterom, Toskana Garten, Vair Auto Ro și Impact Design, iar ca parteneri logistici Tipo-Rex și Societatea de Transport Public Alba Iulia. Programul este coordonat la nivel de rețea de Fundația pentru Implicarea Tinerilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...