Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cei patru angajaţi de la DGFP Alba rămân după gratii încă o lună

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Directorul executiv adjunct Ioan Dobra, şeful de serviciu Dorin Conţan şi inspectorii fiscali Ioan Lazăr şi Ioan Dănuţ Ispas de la DGFP Alba vor rămâne după gratii încă 30 de zile, au decis miercuri seara magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Aici s-a judecat recursul procurorilor DIICOT Alba Iulia la decizia Curţii de Apel Alba Iulia de cercetare în libertate a celor patru funcţionari, hotărâre pronunţată vinerea trecută. Mandatul inculpaţilor emis în 12 mai a expirat ieri, 9 iunie, însă ei vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv ca urmare a faptului că ÎCCJ a admis recursul procurorilor. Cei patru au fost arestaţi preventiv pentru sprijinirea unui grup infracţional format din reprezentanţi ai grupului de firme Pomponio Alba Iulia. În dosar mai sunt cercetaţi în stare de libertate încă doi angajaţi de la Finanţe, dar şi patronul firmei Pomponio, Luca Anversa, directorul general al firmei Cosmin Limbean şi două dintre angajatele societăţii. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea