Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ce spune ministrul Bugetului, Darius Vâlcov despre legalizarea prostituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Legalizarea prostituției ar putea aduce venituri considerabile la bugetul de stat, susține Darius Vâlcov, însă nu este de acord cu această practică și nici cu introducerea drogurilor și traficul de arme, datorită raționamentelor de ordin moral.

”Trebuie să vedem, în primul rând, cât ne interesează banii și cât ne interesează moralitatea. Trebuie să avem și această discuție, înainte de conceperea unui buget. Dacă spunem: ok, renunțăm total la moralitate, atunci introducem și droguri, și prostituție și trafic de arme. Dacă nu, trebuie să ne limităm și mergem în continuare cu această linie, cu care eu sunt de acord. Atunci, spunem stop acestor investiții și încercăm să combatem fenomenele”, a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3.

Prin noul Cod Penal care a intrat în vigoare la 1 februarie 2014, practicarea prostituţiei în România nu mai este considerată infracţiune, ci doar contravenţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea