Ziarul Unirea

Ce și cine mai fură în Alba? Laptop-uri, telefoane mobile, cazan de țuică sau bani recuperate de polițiști într-o singură zi

Vă prezentăm mai jos 4 cazuri de furt pe care polițiștii au reușit să le rezolve într-o singură zi, identificând suspecții de comiterea infracțiunilor și recuperând în mare parte prejudiciile lăsate de aceștia victimelor.

În data de 16 august 2012, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cîmpeni au reușit identificarea principalului suspect de furt comis în 14.08.2012,  în dauna lui D.N. de 40 de ani, din comuna Gârda de Sus, județul Alba, în timp ce acesta se afla în incinta unei societăți comerciale.

ELIT

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constat faptul că C.C, o femeie de 25 de ani, din comuna Bistra, Județul Alba, angajată a societății comerciale unde se afla partea vătămată, a profitat de neatenția acestuia și i-a sustras un Laptop în valoare de 500 Euro.

Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate, iar față de C.C. polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Tot, în data de 16 august 2012, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat principalii suspecți de furt, comis în data de 22.06.2012, din comuna Cîlnic, județul Alba.

ADEZIUNE PLUS ALBA

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constat faptul că suspecții sunt trei persoane din aceeași localitate, respectiv comuna Cîlnic, județul Alba: J.D. de 27 ani, C.G.L. de 32 de ani și B.M. de 23 de ani, care au pătruns prin efracție în incinta imobilului părții vătămate, B.A. de 67 de ani, de unde au sustras un cazan din cupru de 60 de litri, pe care apoi l-au transportat la locuința unuia dintre suspecți.

Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate, iar față de cei trei suspecți polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de furt calificat precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cugir au identificat principalul suspect de furt, comis în noaptea de 12 spre 13 august a.c. de la o societate comercială din Cugir, județul Alba.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au constat faptul că P.S.I. de 34 de ani din orașul Cugir, a pătruns prin efracție în incinta societății comerciale, de unde a sustras suma de 300 lei și 80 de pachete de țigări.

Prejudiciul reclamat în valoare de 1100 lei, a fost recuperat în proporție de 55% și predat părții vătămate.

P.S.I. a fost reținut pe bază de ordonanță și depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Alba pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în data de 17.08.2012 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

Joi, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unei infracţiuni de furt în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în data de 16.08.2012, în jurul orelor 13,30, D.R.C., de 19 ani, din municipiul Aiud, cunoscut cu antecedente penale pentru comiterea unor infracţiuni de furt, împreună cu un minor de 13 ani, din Aiud, profitând de faptul că uşa de acces era neasigurată, au pătruns în locuinţa unui bărbat din comuna Unirea, de unde au sustras două telefoane mobile.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului iar faţă de D.R.C. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 17.08.2012, să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Aiud cu propunerea de sesizare a instanţei de judecată si arestarea preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 foto arhiva

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

INFOTRAFIC: Restricții de circulație, vineri, pe Valea Oltului, pentru decolmatarea șanțurilor de aluviuni . Recomandări pentru șoferi

Traficul se va desfășura dirijat, vineri, 8 ianuarie, pe Valea Oltului, DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 227 și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Crește numărul românilor care se vaccinează anti-COVID: Vaccinul Pfizer BioNTech administrat unui număr de peste 76.000 de persoane până în prezent

Aproximativ 18.000 de cadre medicale din România au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore, acesta fiind cel… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

VIOLENȚELE din SUA: Primul polițist DECEDAT la protestele de la Washington. Bilanțul ajunge la 5 MORȚI

Brian D. Sicknick a fost rănit miercuri, într-o confruntare cu protestatarii, şi a revenit la biroul diviziei, unde i s-a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Haos la Ministerul Sănătății: Un angajat a trimis spitalelor o somație greșită privind vaccinarea

Haos la Ministerul Sănătății după ce un angajat a trimis spitalelor o somație greșită privind vaccinarea. La câteva ore după… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat vor avea loc și în acest an! Ministerul Educației: „Din simulări va rezulta nivelul cunoștințelor elevilor”

Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației, iar președintele Consiliului Național al Elevilor a declarat că propunerea acceptată de Minister… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Restricții mai DURE de intrat în Marea Britanie. Prezentarea testului COVID negativ și carantinarea, necesare

Începând cu săptămâna viitoare, este nevoie de prezentarea unui test COVID negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Vremea în luna aprilie 2021, pe regiuni, până de Florii. Prognoza METEO pentru următoarele 2 săptămâni

Vremea în luna aprilie 2021, pe regiuni, până de Florii 2021. Prognoza METEO pentru următoarele 2 săptămâni. Temperaturi minime și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro