Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Ce să iei în considerare când alegi o rochie? Cum să o alegi pe cea perfectă? (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rochiile sunt perfecte pentru ocazii speciale, birou, întâlniri de afaceri, evenimente de familie sau ca și ținută de zi cu zi. Ce modele vor fi la modă în acest sezon? Clasice sau modern? Și cum se alege rochia perfectă în funcție de locul unde o vei purta? Și nu uita să completezi rochia cu accesorii adecvate, cum ar fi o geantă de mână și bijuterii.

Rochiile elegante – alege stilul și clasa

Îți place stilul elegant? Cauți rochia perfectă? Vei găsi o mulțime de rochii elegante în magazinul ANSWEAR.ro. Întrebarea este pe care să alegi. Totul depinde de ocazie. Vei alege un anumit model pentru o nuntă sau botez, și alta pentru serviciu sau o întâlnire de afaceri. Dacă îți place stilul elegant pentru viața de zi cu zi, vei fi interesată si de alte croiuri.

Există un anumit cod vestimentar la locul de muncă și la întâlnirile de afaceri pe care ar trebui să îl urmezi, iar modelele disponibile pe https://answear.ro/h/rochii-office sunt tot ceea ce cauți. Pentru întâlnirile de afaceri, cea mai sigură opțiune va fi o rochie până la genunchi sau chiar deasupra genunchiului. Evită decolteurile adânci și umerii revelatori, precum și culorile strălucitoare. Cu cât rochia este mai simplă, cu atât vei arăta mai elegantă.

Cu toate acestea, dacă îți place stilul elegant pentru fiecare zi, sau cauți ceva pentru o ocazie specială, ai mai multe opțiuni în categoria https://answear.ro/h/rochii-casual. Poți paria pe rochii din dantelă sau piele, plisate sau cu volane ori rochii tip cămașă.

Subtilitate și eleganță cu ajutorul rochiilor din dantelă

Dantela este un material chic, delicat și subtil. De aceea rochiile din dantela sunt perfecte pentru ocaziile speciale în care vrei să strălucești cu eleganță și stil. Rochiile din dantelă se potrivesc aproape oricărei figuri. Ele maschează subtil deficiențele siluetei. Acest tip de rochie nu este potrivită doar pentru ocazii speciale. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru vară. O rochie lejeră și aerisită din dantelă îți va pune în valoare stilul elegant și va fi foarte confortabilă în zilele caniculare.

Rochii plisate și cu volane – eleganță combinată cu un stil tineresc

Aceasta este o alegere pentru femeile cărora le place eleganța, dar cu un pic de finețe și stil tineresc. Sunt alegerea perfectă pentru întâlniri ocazionale, de zi cu zi și sărbători de familie. Cu toate acestea, alege-le cu înțelepciune. Dacă ai brațe mari, nu opta pentru mâneci cu volane umflate. Verifică dacă o anumită croială a rochiei se potrivește cu silueta ta, pentru a sublinia avantajele siluetei tale și a masca eventualele deficiențe. Pliurile și volanele sunt, de asemenea, grozave vara.

Rochii tip cămașă – confort și eleganță

Rochiile cămașă îmbină stilul elegant și casual. Indiferent de tipul tău de silueta, cu siguranță o vei găsi pe cea potrivită pentru tine. Poți alege un model mulat, supradimensionat sau legat în talie. De asemenea, poți alege din diferite lungimi de rochii cămașă. Cele mai elegante sunt cele din materiale satinate și mătase.

Rochiile cămașă au fost în tendințe în ultima vreme. O rochie cămașă albă oversize cu o curea în talie te va face să arăți foarte la modă. Avantajul acestor rochii este că poți alege diverse accesorii și combina stiluri.

Rochii din piele – elegante și sexy în același timp

Rochiile din piele sunt o alegere pentru femeile cărora le place să-și sublinieze feminitatea, eleganța și apreciază soluțiile la modă. Rochiile din piele vor adăuga o notă de eleganță stilului tău.

Alege rochii strâmte pentru petreceri, dar stilurile mai lejere sunt potrivite si pentru ocaziile speciale. Pielea domină garderoba femeilor în ultima vreme. Nu doar rochiile, ci și pantalonii lungi sau scurți și fustele din piele au cucerit lumea modei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea