Ce decizie a luat IȘJ Olt în cazul dascălului care a venit cu elevii la Alba Iulia de Ziua Națională fără să le asigure cazare

Paul Voicu - Primar 2020

Dascălul din Olt, care s-a dus cu 22 de elevi la Alba Iulia pentru a sărbători Ziua Naţională, însă nu a asigurat cazare pentru copii şi au dormit în Catedrala Reîntregirii Neamului, va fi cercetat disciplinar, a transmis, marţi, Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt.

Potrivit unui comunicat transmis de IŞJ Olt, profesorul Ion Bobea, care a dus copiii la Alba Iulia, de Ziua Naţională, a organziat excursia cu respectarea reglementărilor legale în vigoare, însă s-au constatat două vicii de procedură.

ELIT

„A-au constat două vicii de procedură constând în neîndeplinirea demersurilor necesare pentru asigurarea unei nopţi de cazare a copiilor şi necooptarea a încă unui cadru didactic însoţitor”, a transmis IŞJ Olt.

Astfel, în urma anchetei declanşate de IŞJ Olt s-a propus declanşarea procedurii cercetării disciplinare a profesorului Ion Bobea, precum şi a profesorului Georgian Dănescu, director al Şcolii Gimnaziale Dăneasa.

Mihail David - 2020

Un grup de peste 20 de copii din Olt, cu vârste între 11 şi 14 ani, însoţiţi de un profesor, au mers la Alba Iulia pentru a sărbători Ziua Naţională, însă nu au avut cazare şi au înnoptat în Catedrala Reîntregirii Neamului. Unui copil i s-a făcut rău în timpul nopţii, iar grupul a fost dus la un colegiu.

Sursa Mediafax

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...