Rămâi conectat

Politică Administrație

Ce buget are PMP Alba pentru alegerile europarlamentare din 25 mai?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DSC_0260PMP pregăteşte alegerile europarlamentare din 25 mai, preşedintele din Alba, Clement Negruţ face apel la cetăţenii cu drept de vot, să pună ştampila pe Partidul Mişcarea Populară deoarece spre deosebire de celelalte partide, pe liste nu se află neveste sau alte neamuri ale actualilor oameni politici.

Ultimele sondaje au arătat o creştere foarte mare pentru un partid nou înfiinţat şi anume 10% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, ceea ce ar însemna 4 oameni la Bruxelles. Pretenţii mari şi buget mic. „Va fi un buget al unui partid care acum s-a născut, un partid care se bazează în mod special pe dorinţa românilor de identificare. Bugetul va fi minim, strict de funcţionare a unui partid, pentru deplasări şi pentru alte cheltuieli care se impus”, a spus Negruţ.

Conducerea PMP a depus, la BEC, lista partidului pentru alegerile europarlamentare, pe primele locuri aflându-se Cristian Preda, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, iar preşedintele PMP Alba ocupă locul 16. De altfel acesta a spus că nu-şi doreşte un loc eligibil pentru că are treabă acasă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea