Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cazuri de COVID-19 la Centrul de dializă Alba Iulia, cofirmate OFICIAL. Anchetă epidemiologică în curs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La centrul de dializă Alba Iulia, a fost demarată ancheta epidemiologică încă de acum două zile, de la data descoperirii primului caz. Au fost stabiliți contacții direcți și au fost predate la acel moment de către specialiștii DSP 100 de recoltoare probe în vederea efectuării de teste.

În momentul de față, doi pacienți, două femei din Alba, sunt confirmați pozitiv cu COVID-19.

S-a solicitat recoltarea de probe în regim de urgență conducerii centrului de dializa. Va fi testat astăzi personalul medical, precum și o parte din pacienți, testarea urmând să continue în măsura în care se vor primi probe de la centrul de dializă.

Rezultatele testelor se obțin în aceeași zi în care sunt depuse probele la laborator de către cei de la Centrul de Dializă. Au fost oferite toate recomandările și instrucțiunile necesare.

În județul Alba, duminică, 05 aprilie 2020, la ora 09:00, 387 de persoane se află în carantină, 94 de persoane iesite din carantina, 1090 persoane izolate la domiciliu, 2790 persoane ieșite din izolare.

387 de locuri sunt ocupate în prezent în spațiile de carantinare din județ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea