Cazul tânărului din Ocna-Mureș, care ar fi fost bătut de polițist: Dosare penale la Parchet pe numele agentului și al presupusei victime

Două dosare penale au fost înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud pe numele polițistului acuzat că l-a bătut pe tânărul din Ocna Mureș, dar și pe al presupusei sale victime, care a fost internată în spital. Colegii polițistului au luat legătura cu tânărul, iar plângerea lui a fost înaintată la parchet.

Reprezentanții Poliției Alba au declarat că în acest caz se fac verificări, precizând că și polițistul acuzat a depus o plângere pentru ultraj, cu toate că era în timpul liber, considerând că faptele asupra sa aveau legătură cu calitatea pe care o deține.

ELIT

”S-a luat legătura cu presupusa victimă, iar plângerea sa a fost consemnată, urmând ca aceasta să fie declinată unității de parchet competente pentru soluționare. S-a dispus efectuarea de verificări în ceea ce privește respectarea normelor de etică și conduită profesională de către polițist, iar la momentul producerii evenimentului, se afla în timpul liber. Legat de acest incident, în cursul zilei de astăzi, polițistul implicat, a formulat plângere pentru ultraj, care a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud pentru competentă soluționare”, potrivit IPJ Alba.

Tânărul a susținut că a fost agresat de polițist după ce a ieșit dintr-un club din orașul Ocna Mureș, pe motiv că nu a vrut să se legitimeze.

”Când am ieșit din club, în timp ce mă îndreptam spre casă, la aproximativ 10 metri, am fost oprit de agentul de poliție, care mi-a cerut să îi prezint buletinul. Având în vedere că acesta nu avea uniformă de polițist și nici nu îl văzusem până atunci, am refuzat să mă legitimez întrebându-l <Cine ești tu ca să mă legitimez în fața ta?>. Răspunsul lui a fost <Îți arăt eu cine sunt>, după care m-a dus cu forța la secția de poliție, unde am fost bătut cu pumnii, picioarele și cu bastonul. Între timp, venise un coleg al lui care i-a cerut să mă lase în pace și atunci am luat-o la fugă, prin pădure, înspre casă. A luat-o și el la fugă după mine, însă am reușit să scap”, a povestit tânărul.

Acesta a precizat că a avut două coaste rupte și a rămas internat la Spitalul Municipal din Aiud, pentru investigații și îngrijiri medicale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Cititor ziar UNIREA 27 martie 2018 at 16:37

Afara cu ,,poterasul bataus,, care culmea pentru a scapa basma curata face plangere pentru>ultraj< !!!!!Este exact precum gloata de mascati ce au spart usa profesorului din Bucuresti desi usa era neincuiata,pe motiv caci cauta o tanara ce nu a locuit niciodata la acel apartament….! In loc sa-si ceara scuze mascatii,i-au intocmit dosar de ultraj profesorului si l-au amendat cu 3000 lei.Afara cu ei Carmen Dan ca sunt multe gunoaie in sistem………!

dolfi 27 martie 2018 at 18:53

pana cand se vor lamuri lucrurile, va reamintesc un slagar al vremurilor de demult:

Cand am sapca si puuulan,
Nu se-vede ca-s cioban,
Nu se-vede ca nu-stiu,
Nici sa numar, nici sa scriu!

Plutonier cu doo clase,
Poreclit si: rupe-oase!
Carte multa nu se cere,
Sa fi prost, sa ai putere!

Cristi 28 martie 2018 at 9:17

Poliția ocna mures=0. Am sesizat de cîteva ori deranjarea orei de liniște după ora 24. Nu s au deranjat nici macar o data. Nu inteleg rolul lor si banii nostri risipiti degeaba.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...