Rămâi conectat

Ştirea zilei

Caz șocant la un azil de bătrâni din Alba Iulia. O octogenară a decedat după ce a fost împinsă pe scări de o colegă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care o femeie instituționalizată în căminul pentru persoane vârstnice situat pe strada Aurel Vlad din municipiu și administrat de Congregația „Sf. Iosiv”, a suferit leziuni corporale în urma cărora a decedat.

batran caruciorMarți 11 noiembrie 2014, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 de către reprezentantul unui cămin pentru persoane vârstnice din Alba Iulia, cu privire la faptul că o femeie instituţionalizată în cămin a suferit leziuni corporale.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că în data de 11 noiembrie, în jurul orelor 10.30, P.M., o femeie în vârstă de 70 de ani, a împins-o pe scări pe M.A., de 85 de ani care era imobilizată într-un cărucior.

Victima a suferit leziuni la cap şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde a primit îngrijiri medicale şi unde a decedat.

Poliţiştii din Alba Iulia continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment precum şi în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor responsabile de producerea lui.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, ursul a fost zărit pe raza cartierului Oarda, din Alba Iulia, în apropiere de casele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea