Rămâi conectat
SP&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Caz ȘOCANT în Alba! Un tată și-a violat fiica minoră. A fost condamnat la 7 ani de închisoare după ce a fost ACHITAT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tată din Alba care şi-a violat fiica minoră a ajuns, după aproape 4 ani, în sfârșit, la închisoare.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani din comună Vinţu de Jos, a fost ridicat de poliţişti şi depus în penitenciar după ce a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol. P. N. D a ajuns la închisoare după ce şi-a violat propria fiica, minoră.

Fapta a avut loc în urmă cu mai bine de trei ani, în ianuarie 2017. Bărbatul a fost achitat la Judecătoria Albă Iulia, dar, la Curtea de Apel a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Hotărârea definitivă a fost pronunţată miercuri, 9 decembrie 2020.

Minora avea 16 ani atunci când a fost violată. Această a spus despre cele întâmplate prietenului ei, că justificare a faptului că nu mai era virgină, după nouă luni de la momentul agresiunii. Judecătoria Alba Iulia a hotărât în 14 iulie 2020 achitarea bărbatului pe motiv că fapta nu este prevăzută de legea penală. Peste cinci luni, Curtea de Apel Albă Iulia a identificat probe de vinovăţie certă a bărbatului şi a decis, definitiv, să îl condamne la 7 ani în regim de detenţie. Victima are acum aproape 20 de ani şi s-a căsătorit cu tânărul căruia i-a destăinuit întâmplarea şocantă. Tânăra ar urma să primească daune morale de 8.000 de lei din partea tatălui ei.

”Condamnă pe inculpatul….. la pedeapsa principală de 7 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de viol. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b, f şi n Cod penal (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a fi tutore sau curator şi dreptul de a comunica cu persoana vătămată ori de a se apropia de aceasta) pe o durată de 3 ani. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b, f şi n Cod penal (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a fi tutore sau curator şi dreptul de a comunica cu persoana vătămată ori de a se apropia de aceasta)”, se precizează în minuta hotărârii definitive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea