Rămâi conectat

Ştirea zilei

Caz ȘOCANT în Alba! Un tată și-a violat fiica minoră. A fost condamnat la 7 ani de închisoare după ce a fost ACHITAT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tată din Alba care şi-a violat fiica minoră a ajuns, după aproape 4 ani, în sfârșit, la închisoare.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani din comună Vinţu de Jos, a fost ridicat de poliţişti şi depus în penitenciar după ce a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol. P. N. D a ajuns la închisoare după ce şi-a violat propria fiica, minoră.

Fapta a avut loc în urmă cu mai bine de trei ani, în ianuarie 2017. Bărbatul a fost achitat la Judecătoria Albă Iulia, dar, la Curtea de Apel a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Hotărârea definitivă a fost pronunţată miercuri, 9 decembrie 2020.

Minora avea 16 ani atunci când a fost violată. Această a spus despre cele întâmplate prietenului ei, că justificare a faptului că nu mai era virgină, după nouă luni de la momentul agresiunii. Judecătoria Alba Iulia a hotărât în 14 iulie 2020 achitarea bărbatului pe motiv că fapta nu este prevăzută de legea penală. Peste cinci luni, Curtea de Apel Albă Iulia a identificat probe de vinovăţie certă a bărbatului şi a decis, definitiv, să îl condamne la 7 ani în regim de detenţie. Victima are acum aproape 20 de ani şi s-a căsătorit cu tânărul căruia i-a destăinuit întâmplarea şocantă. Tânăra ar urma să primească daune morale de 8.000 de lei din partea tatălui ei.

”Condamnă pe inculpatul….. la pedeapsa principală de 7 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de viol. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b, f şi n Cod penal (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a fi tutore sau curator şi dreptul de a comunica cu persoana vătămată ori de a se apropia de aceasta) pe o durată de 3 ani. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b, f şi n Cod penal (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a fi tutore sau curator şi dreptul de a comunica cu persoana vătămată ori de a se apropia de aceasta)”, se precizează în minuta hotărârii definitive.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Vasile Torj, patriotul de 74 de ani, din Bihor, nelipsit de la Alba Iulia, de 1 Decembrie: ”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani al celor veniți să făurească România Mare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vasile Torj, patriotul de 74 de ani, din Bihor, este nelipsit de la Alba Iulia, de 1 Decembrie: ”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani al celor veniți să făurească România Mare”.

Citește și: PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2023, Ziua Națională, la Alba Iulia

Vasile Torj, marele patriot bihorean născut în comuna Dușești, nu a lipsit nici anul acesta de la Alba Iulia, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Vineri dimineața, când oamenii abia începeau să sosească la Alba Iulia, în Cetatea Alba Iulia, un domnul în etate, purtând mândru portul românesc și o pancartă, ieșea în evidență printre cei veniți să sărbătorească Ziua Națională în Cealaltă Capitală a românilor.

Deși are 74 de ani, bărbatul păstrează tradiția și an de an, cu binecunoscuta pancartă făcută chiar de el și ținută strâns în mână, se află din nou în orașul Marii Uniri pentru a transmite tuturor românilor un mesaj.

Pe pancartă are scris numele delegaților care au participat la Marea Unire, reprezentând satul Dușești, Bihor.

”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani, ai celor 8 mândri și demni români din Cercul electoral Țeica, pe care visul și idealul le-a purtat pașii la Alba Iulia, de 1 decembrie 1918, să făurească România Mare”, a transmis.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare