Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Caz REVOLTĂTOR într-o localitate din Apuseni: Un copil care mergea spre școală, singurul care a încercat să salveze un câine blocat sub un capac de canal. „Cât de rece poate să fie inima oamenilor”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Caz REVOLTĂTOR într-o localitate din Apuseni: Un copil care mergea spre școală, singurul care a încercat să salveze un câine blocat sub un capac de canal. „Cât de rece poate să fie inima oamenilor”

Un caz revoltător a fost semnalat pe rețelele sociale, într-un oraș din Apuseni. Un copil care mergea spre școală a fost singurul care a încercat să salveze un câine blocat sub un capac de canal. Situația a fost postată printr-un video pe rețelele sociale, unde se observă mai mulți trecători care ignoră încercarea copilului de a salva animalul rănit.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Anchetă DSVSA Alba în cazul câinilor de la Teiuș: Proprietara animalelor, amendată cu 12.000 de lei

Caz REVOLTĂTOR în Comuna Primitivă Câmpeni, Comuna în care nu avem medic veterinar, sau un serviciu care să se ocupe de astfel de cazuri șocante ( așa cum cere legea), în schimb avem fonduri pentru uciderea câinilor. (38000 euro)

Ieri, o scenă tristă și revoltătoare a avut loc în fața ochilor noștri. Un copil, în drumul său către școală, a descoperit un câine prins sub un capac de canalizare, probabil otrăvit. Chiar daca se grăbea spre școală, a avut curajul de a interveni și a-i scoate câinelui capul de sub capac, apoi ne-a cerut nouă ajutorul. Este un exemplu de compasiune și generozitate, se arată în postarea de pe Facebook.

Cu toate acestea, ce ne-a cutremurat și mai mult este indiferența celor din jur. Muncitori și trecători au trecut pe lângă această scenă fără să ofere vreun ajutor sau măcar să arate ceva empatie față de suferința animalului. Este trist să vedem că uneori indiferența domină inimile oamenilor și ne împiedică să fim mai buni și mai implicați în problemele din jur . Câinele a fost eutanasiat. Starea lui era critică. A fost bătrân, abandonat pe stradă și apoi cel mai probabil otrăvit. A murit în chinuri, se mai comunică în aceași postare apărută pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea