Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cătuşe pentru o verighetă, un lănţişor din aur şi 2.000 de lei! Femeie din Ocna Mureş reţinută pentru că a furat dintr-o locuinţă din Unirea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie de 33 ani, din oraşul Ocna Mureş a fost reţinută, marţi, 3 iunie, de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea, fiind principal suspect de furt cu autor necunoscut, comis în data de 20 aprilie.2012, din locuinţa unei persoane din comuna Unirea, judeţul Alba.

Potrivit IPJ Alba, în urma investigaţiilor efectuate, Ileana S. a pătruns în casa părţii vătămate, pe uşa de acces care era deschisă şi a sustras suma de 2.000 delei, o verighetă şi un lănţişor din aur.

Faţă de învinuita s-a luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore, fiind depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 4 iulie, aceasta să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă.

UPDATE:  Parchetul şi-a însuşit propunerea și a sesizat Judecătoria Aiud, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.  S. Ileana a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea