Rămâi conectat

Ştirea zilei

Către Consiliul Municipal Sebeş – societatea civilă din Sebeş îşi susţine valorile

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Domnilor consilieri,
În numele cetăţenilor din municipiul Sebeş care cred şi speră că nu se poate reveni la viaţa normală până nu se aşează oamenii şi lucrurile pe baza respectului legii, a valorii, meritocraţiei şi moralei creştine, noi subsemnaţii, ca reprezentanţi ai societăţii civile – aşa cum ne-am exprimat şi anterior în mass-media revenim şi vă cerem să anulaţi hotărârile adoptate de dumneavoastră în şedinţa din 31 ianuarie a.c. cu privire la refuzul de a acorda titlul de „cetăţean de onoare” al municipiului nostru domnilor patroni: Ioan Istrate, Elisiu Goţa şi Ioan Oprean .
Totodată vă cerem să redezbateţi proiectele şi să le rezolvaţi pozitiv din următoarele considerente:
1. Fiindcă cei trei patroni şi societăţile lor sunt piloni de bază ai economiei oraşului şi ai veniturilor primăriei. Ei asigură circa 1400 de locuri de muncă pentru populaţia oraşului.
2. Întrucât afacerile lor sunt brand-uri recunoscute pe plan naţional şi european iar prin modul de realizare sunt modele de afaceri desfăşurate pe baza de: inteligenţă, curaj, multă muncă, asumare a unor riscuri grele, respect faţă de legile ţării şi a economiei de piaţă.
3. Fiindcă cei trei pe lângă frumoasele averi dobândite sunt oameni pe care-i interesează soarta comunităţii noastre desfăşurând o operă mare de mecenat şi sponsorizare în favoarea culturii, învăţământului, bisericilor şi a aşezămintelor sociale.
Sperăm să nu mai angrenaţi patronatul românesc împotriva celui străin şi invers deoarece din cauza crizei este o luptă mare pentru atrageri de capital în oraş. Mai ales la nivelul oraşului noi nu întâlnim societăţi concurente ci complementare. Ştim că oraşul nostru nu va fi bogat cu oameni săraci. Votul Dumneavoastră pozitiv ne-ar arăta că respectaţi tradiţiile oraşului şi răspundeţi nevoilor prezente.

prof. Nicolae AFRAPT,
pr. Alexandru COMAN,
ec. dr. ing. Ioan CĂLDARE, lector dr. Rodica Silvia STÂNEA,
prof. Nicolae MOGA,
dr. Nicolae DANCIU,
poet Ioan KAMLA,
prof. Gabriel DECEAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea