Câte persoane pot participa la o petrecere privată, după 1 iunie, în aer liber și apartament. Anunțul ministrului Marcel Vela

După data de 1 iunie, restricțiile privind adunările private nu vor suferi modificări, a declarat Marcel Vela, ministrul Internelor. În cazul petrecerilor private în aer liber pot participa cel mult 16 persoane, iar în cazul petrecerilor organizate într-un apartament pot participa maximum 8 persoane, chiar și după ce vor intra în vigoare măsurile de relaxare de luni.

„Ca și înainte, la petrecerile private în aer liber pot participa 16 persoane, iar în spații închise, de exemplu într-un apartament, maxim 8. Acuma a rămas aceeași regulă și după 15 iunie, pentru că nu s-a internvenit pe zona de petreceri private”, a declarat ministrul Internelor.

ELIT

Marcel Vela a precizat că după data de 15 iunie autoritățile vor discuta cu specialiștii și vor decide în ce va consta următorul val de relaxări.

De luni, 1 iunie, vor fi deschise terasele și plajele, iar pentru ieșirea din localități nu va mai fi nevoie de declarația pe propria răspundere.

Mihail David - 2020

Sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...