Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cât au ajuns să coste meditațiile pentru copii, la diferite limbi străine? Cursurile de limba engleză, din ce în ce mai căutate de părinți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cât au ajuns să coste meditațiile pentru copii, la diferite limbi străine? Cursurile de limba engleză, din ce în ce mai căutate de părinți

Odată cu începerea noului an școlar, interesul pentru cursurile de limba engleză a crescut semnificativ în rândul părinților din România.

Acesta este un fenomen observat pe tot parcursul anilor, pe măsură ce mulți părinți aleg să-și pregătească copiii în avans, începând de la vârste cât mai fragede. Din ce în ce mai multă lume caută experiența de învățare oferită de profesori nativi de limbă engleză.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru elevii care urmează școli sau licee cu programe de învățare în limbi străine, costurile implicate sunt semnificativ mai ridicate. Părinții trebuie să aloce un buget mai generos pentru a asigura copiilor lor accesul la astfel de instituții de învățământ.

În ceea ce privește materii precum matematica, fizica sau biologia, care pot fi predate online de profesori străini, părinții români trebuie să se acomodeze cu o gamă variată de tarife în funcție de gradul de experiență al profesorului. Astfel, costurile pentru cursurile cu un profesor începător încep de la aproximativ 130 de lei pe ședință, în timp ce pentru un profesor avansat, tariful poate ajunge până la 300 de lei pe ședință.

În conformitate cu datele din 2022, România ocupa poziția 17 într-un clasament ce măsoară competența vorbitorilor de limbă engleză în peste 100 de țări. Această analiză face parte dintr-o campanie globală care evaluează modul în care limbajul este utilizat și înțeles la nivel internațional. Bucureștiul, ca un centru urban major, se evidențiază prin nivelul înalt de experiență al vorbitorilor de engleză din zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum Ouăle fierte și vopsite de Paște pot fi păstrate fără coajă până la 4 zile, iar cele decojite sau umplute – până la 48 de ore în frigider. Le puteți folosi în salate, gustări sau puteți face o tartă italiană de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea