Rămâi conectat

Curier Județean

“Căsuța de lectură” – Proiect inedit la Ocna Mureș, din 15 iulie, pentru a crește interesul tinerilor pentru citit. Șase căsuțe de lectură vor fi montate în oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Căsuța de lectură” – Proiect inedit la Ocna Mureș, din 15 iulie, pentru a crește interesul tinerilor pentru citit. Șase căsuțe de lectură vor fi montate în oraș

“Căsuța de lectură” – Proiectul Biblioteca Stradală: Casa de Cultură, “Ion Sângerean”, Primăria, Consiliul Local Ocna Mureș, Biblioteca Liceului Tehnologic Ocna Mureș și Asociația “Pro Copilăria” vin cu acest proiect ce are drept scop formarea gustului pentru lectură, dezvoltarea și întreținerea pasiunii de a citi.

“Căsuța de lectură” propune lectura ca terapie și ca modalitate de petrecere a timpului liber. Tinerii- și nu numai- sunt invitați să citească, iar regulamentul de utilizare a bibliotecii stradale este următorul: iei o carte, o citești și o așezi la loc; iei cartea dorită, aranjezi frumos cărțile rămase și închizi cu grijă ușa. Cărțile împrumutate se îngrijesc și se returnează în bună stare.

În orașul nostru vor fi montate șase căsuțe de lectură: două în centrul orașului, trei în parcul orașului și una în parcul Unității Medico Sociale Ocna Mureș.

Cei care au inițiat acest proiect doresc să crească numărul cititorilor, tinerii să aibă o altă preocupare decât telefonul, cititul să fie o relaxare și o terapie pentru fiecare cititor.

Așadar, dacă ai cărți și vrei să le donezi, le poți aduce la Casa de cultură din orașul nostru”, transmit organizatorii acestui minunat proiect.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea