Rămâi conectat

Curier Județean

Carmen de la Sălciua investește în Alba Iulia: “Afacerea e pe numele iubitului. Am insistat să fie la standarde ridicate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Carmen de la Sălciua investește în Alba Iulia: “Afacerea e pe numele iubitului. Am insistat să fie la standarde ridicate”

Carmen de la Sălciua pare să treacă printr-o perioadă cât se poate de bună, sentimental, alături de Marian Corcheș, bărbatul care a cerut-o de soție și care a convins-o să se implice în afacerile sale.

Carmen de la Sălciua a vorbit pentru FANATIK, despre noua afacere în care s-a implicat, vedeta și logodnicul ei, Marian Corcheș, investind o sumă considerabilă într-o pensiune situată în Alba Iulia. Cum lucrările sunt aproape de a fi finalizate, Carmen de la Sălciua a mărturisit că este nerăbdătoare să facă inaugurarea oficială a stabilimentului. Și, râzând, a spus că după urmează și căsătoria.

Carmen de la Sălciua, convinsă să investească în afacerea iubitului

Cerută în căsătorie de Marian Corcheș, Carmen de la Sălciua a decis să se implice, trup și suflet, în afacerea începută de bărbatul pe care îl iubește și care a divorțat pentru a-i fi alături. Primele investiții făcute în calitate de cuplu oficial au fost legate de o afacere în domeniul turismului, la Alba Iulia.

”E prima afacere la care colaborăm. În sine, afacerea este pe numele lui, vom vedea dacă se va transforma într-o afacere de familie sau nu. În orice caz, el mi-a cerut sfaturile și eu i le-am dat. Va fi o pensiune deosebită, una în care cei care vor ajunge acolo să găsească liniștea pe care și-o doresc”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua.

Pe lângă banii pe care i-a investit, Carmen de la Sălciua s-a implicat, la modul cel mai serios, în decorațiunile și facilitățile pe care le va avea viitoarea pensiune. Artista și-a dorit să ofere celor care vor merge la pensiunea de care se ocupă răsfăț de neuitat și dezvăluie că investițiile continuă.

sursa: fanatik.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea