Rămâi conectat

Ştirea zilei

Care este gradul de ocupare al paturilor COVID, în Alba: Câte persoane sunt internate la acest moment

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Care este gradul de ocupare al paturilo COVID, în Alba: Câte persoane sunt internate la acest moment

La acest moment in județul Alba spitalele au un grad de ocupare de 14,21% al paturilor de spital destinate COVID 19, potrivit Direcției de Sănătate Publică Alba. Spitalele raportează in platforma naționala alerte.ms cazurile internate.

Județul Alba deține conform planului de reziliență aprobat un număr de 380 de paturi și la ora actuala sunt 54 de persoane internate.

Potrivit unei decizii adoptate joi seara de către Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă cursurile în școli și licee se vor face cu prezență fizică sau vor trece în online conform unui nou scenariu.

Decizia va permite Ministerului Sănătății și Ministerului Educației să dea un ordin comun care să lege școala online de numărul de paturi COVID libere în fiecare județ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea