Rămâi conectat

Actualitate

Carburanții sunt tot mai scumpi. În noiembrie, prețul benzinei a urcat la cel mai ridicat nivel de la începutul pandemiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-au scumpit carburanții. În noiembrie, prețul benzinei a urcat la cel mai ridicat nivel de la începutul crizei sanitare. Un plin ne costă acum mai mult în medie cu aproximativ 20 de lei față de lunile din primăvară. Reprezentanții companiilor petroliere pun preturile mai mari de la pompa pe seama scumpirii barilului de petrol.

Numai de la începutul lunii noiembrie, în România, benzina s-a scumpit în medie, cu 13 bani pe litru, iar motorina cu 18 bani pe litru, conform statisticilor oficiale.

Benzina are acum cel mai mare preț de la începutul crizei sanitare.

Reprezentații companiilor petroliere pun scumpirile pe seama evoluției barilului de petrol. Cotația țițeiului a urcat la cel mai ridicat nivel după apariția pandemiei de Covid 19. Investitorii sunt optimiști că economia globală va reveni mai rapid odată cu apariția vaccinurilor anti-covid. Din acest motiv și cererea pentru petrol a crescut, dar nivelul producției a rămas la fel.

În ceea ce privește prețul motorinei, acesta rămâne, pentru moment, mai mic decât cel al benzinei. Principalul motiv e cererea mai scăzută, mai ales în industrie față de perioada de dinaintea crizei sanitare.

Sursa: stiritvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea