Rămâi conectat

Curier Județean

”Caravana literară a scriitorilor în școală”, un nou proiect al Bibliotecii Județene Alba și IȘJ. Vineri, popas literar în localitatea Livezile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba derulează un nou parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba. ,,Caravana literară a scriitorilor în școală” este titlul noului proiect ce va debuta vineri în școlile din județul Alba.

Odată cu începerea unui nou an de învățământ, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba a reînnoit parteneriatul de colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Alba, cele două instituții având în viața școlii un rol foarte important, acela de a forma elevii în vederea dezvoltării lor intelectuale și a dezvoltării gustului pentru citit. Acțiunile proiectului au ca scop diversificarea activităților cultural-educative din școli și familiarizarea elevilor cu serviciile de bibliotecă, cu beneficiile lecturii și cu opera scriitorilor contemporani din județul nostru.

Primul proiect din cadrul parteneriatului va debuta vineri, 27 octombrie 2017 în localitatea Livezile din județul Alba, unde în organizarea Biblioteci Județene ,,Lucian Blaga” Alba și a Inspectoratului Școlar Județean Alba, în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România-Filiala Alba-Hunedoara, Biblioteca comunală Livezile și Școala gimnazială din comuna Livezile va avea loc primul popas literar al ,,Caravanei literare a scriitorilor în școală”.

În cadrul parteneriatului se vor face prezentări de carte, lansări de carte și vor fi oferite elevilor prezenți cărți cu autograf din partea scriitorilor care vor lua parte la eveniment: Cornel Nistea, Lucian Dragoș Bogdan și Petre Paul.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea