Rămâi conectat

Curier Județean

Caravana Culturală vine la Cugir. Pe 29 şi 30 iulie, localnicii vor avea acces gratuit la filme şi standuri de carte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cugir caravana culturala Timp de două zile, mai exact în perioada 29-30 iulie, „Inspire Grup”, organizează la Cugir sub genericul „Caravana Culturală”’(educaţie prin film şi carte pentru oraşele mici şi mijlocii) câte o proiecţie de film în aer liber, într-un spaţiu public, care poate găzdui 200-300 spectatori.

 Organizarea manifestării va avea loc în cadrul unui parteneriat cu autoritatea publică locală, din partea căreia nu va exista implicare financiară, spectatorii având acces gratuit la toate componentele evenimentului.

Potrivit scrisorii transmise Primăriei Cugir, organizatorii vor pune la dispoziţie întreaga logistică a Caravanei: ecranul de proiecţie, scaunele pentru spectatori, standurile de carte, toate fiind transportate de un camion, simbol al Caravanei.

 Singura condiţie pusă de organizatori fiind aceea de punere la dispoziţia Caravanei, a unui spaţiu public de desfăşurare a spectacolului, (între orele 18.00-22.00), loc care, potrivit gazdelor, ar putea fi situat într-o zonă din „Piaţa Consiliului Europei”  din localitate.

După cum este specificat în adresele transmise autorităţilor locale, perioada de deplasare a Caravanei Culturale la nivel naţional este: iulie-septembrie 2014, fiind vizate 19 oraşe. În judeţul Alba, Caravana Culturală va fi prezentă la Cugir, Aiud şi Blaj.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare Mai mulți elevi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce adunau gunoaiele de pe malul râului Ampoi. Gestul lor este unul făcut de bunăvoie, gândindu-se la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea