Rămâi conectat

Ştirea zilei

Caravana AUR ajunge marți în ALBA: Se strâng semnături pentru demiterea Președintelui României. Programul și locul de întâlnire pentru fiecare localitate

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Caravana AUR ajunge marți în ALBA: Se strâng semnături pentru demiterea Președintelui României. Programul și locul de întâlnire pentru fiecare localitate

Caravana AUR în frunte cu copreședintele partidului George Simion va ajunge marți, 11 ianuarie 2022, în județul Alba. Programul și locul de întâlnire pentru fiecare localitate a fost făcut public și de Daniel-Gheorghe Rusu, deputat AUR de Alba, care îi îndeamnă în acest fel pe simpatizanții partidului, dar și pe cei ce doresc demiterea Președintelui României, Klaus Iohannis, să fie prezenți în număr cât mai mare și să semneze pentru „demiterea turistului de la Cotroceni”, precum este acesta descris.

Astfel, caravana AUR și copreședintele George Simion vor fi prezenți marți într-un număr de șapte orașe din județul Alba, iar programul și locul de întâlnire pentru fiecare localitate , publicat de Daniel-Gheorghe Rusu pe mediul de socializare, este următorul:

 • SEBEȘ ( 09:00 – 10:00) – Autogara Sebeș
 • CUGIR ( 10:30 – 11: 30) – Parcare Profi
 • ALBA IULIA ( 12:00 – 13:00 ) – Casa de Cultură a Sindicatelor
 • BLAJ ( 14:00 – 14:30 ) – Parcare Kaufland
 • AIUD ( 15:30 – 16:00 ) – Catedrala Ortodoxă
 • ZLATNA ( 17:30 – 18:00 ) – Centru
 • CÂMPENI ( 19:00 ) – Parc Centru

578588 de persoane au semnat până la data de 10 ianuarie 2022 pentru demiterea Președintelui României conform situației prezentată pe site-ul dedicat campaniei inițiate de partidul Alianța pentru Unirea Românilor. Pe scurt, după cum sunt prezentate argumentele în cadrul platformei mai sus amintite, Klaus Iohannis, „turistul de la Cotroceni”, trebuie să fie demis pentru că:

 1. A călcat în picioare Constituția, folosind-o în scop personal. A favorizat cu nerușinare PNL-ul său, deși președintele ar trebui să fie al tuturor cetățenilor.
 2. A recunoscut chiar el că nu e apt să fie șeful statului: statul român a eșuat.
 3. Este vinovatul moral pentru miile de morți. Marionetele puse cu încăpățânare de el sunt incapabile să gestioneze criza sanitară.
 4. I-a condamnat pe români la sărăcie cu dispreț, lăsând facturile să crească exploziv; România e producător de energie pentru străini.
 5. A distrus viitorul copiilor închizând școlile și lăsând în paragină sistemul de învățământ.
 6. A tras chiulul de la muncă de fiecare dată când țara avea nevoie de el. În cea mai gravă criză politică și sanitară a fugit în vizită la Piramide și a jucat golf.
 7. Față de eroii neamului nostru este lipsit de respect, nu e prezent aproape niciodată la sărbătorile naționale.
 8. Stă departe de nevoile românilor, preferând luxul de la Cotroceni în locul păcii sociale. Nu mediază între sindicate și patronate, între stat și cetățenii lui.
 9. A generat criza politică actuală în plină pandemie, condamnând oameni la moarte. A caparat Justiția și controlează activitatea guvernului, instituțiile încălcând legi pentru a-i îndeplini ordinele.
 10. Mirosind puterea absolută a început dezbinarea românilor, punându-i să lupte unul împotriva celuilalt, mizând pe lipsa noastră de unitate.

Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Ziua de 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia a debutat cu Marşul Unirii, de la ora 08:00, cu pornire de la gara feroviară. La eveniment au participat oameni din toate colțurile țării, din stânga și din dreapta Prutului, dar și participanți din Diaspora.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Numărul participanților la eveniment este estimat la 10.000 de persoane. De asemenea, partidul a închiriat deja aproape integral Hotelul Cetate, cel mai mare din Alba Iulia, și a făcut cerere la SNCFR pentru a închiria un tren cu care Simion și câteva sute de membri de partid să vină din București în municipiul din Transilvania.

Traseul Marşului Unirii are 6 kilometri şi s-a desfăşurat pe traseul Gara Alba Iulia – Bd. Încoronării – Bd. Ferdinand I – str. Mihai Viteazul – Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan – Catedrala Încoronării.

În cursul acestei zile festive, la Alba Iulia va mai avea loc și un Te Deum, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia și începând cu ora 15.00, de o paradă militară spectaculoasă, o defilare a peste 1.000 de militari, zeci de mijloace tehnice, elicoptere IAR 330 SOCAT, avioane F-16 Fighting Falcon, avioane C-130 Hercules și autospeciale – reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, Pompierilor, Armatei, Serviciului Român de Informații, Poliției Locale și plutoane de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul”.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare