Rămâi conectat

Sport

Căpitanul echipei CSO Cugir, Lucian Itu: Pentru orice jucător o promovare, indiferent din ce Ligă, rămâne în istorie!

Dragoş Suciu

Publicat

în

Lucian Itu01Căpitanul echipei CSO Cugir, Lucian Itu (născut în 1978) este optimist înaintea meciului de baraj contra echipei Rapid Jibou, care va avea loc miercuri pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea. Veteranul echipei, alături de Şuvaina, Şuteu sau Lăncrănjan, crede că în urma meciului de miercuri, echipa sa va trece la un alt nivel fotbalistic, în Liga a III-a. Acesta este singurul jucător al cugirenilor care a jucat în Divizia A, promovând cu Internaţional Curtea de Argeş din Divizia C.

Liderul din teren al echipei CSO consideră un dezavantaj faptul că promovarea se decide după o singură manşă. „Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere, am şi văzut echipa din Sălaj. Sunt aşezaţi bine în joc, 2-3 jucători au ieşit în evidenţă. Nu trebuie să ne fie frică de adversari, dacă facem jocul obişnuit nu o să avem probleme. Disputa va fi dificilă pentru că se joacă doar o manşă şi trebuie să fim foarte atenţi din toate punctele de vedere pentru a evita o surpriză. Sper să ajute experienţa mea, fac parte dintr-o echipă tânără. Media de vârstă este de 27 ani. Meciurile care le-am jucat în Liga I pot aduce un plus de avantaj” a spus căpitanul echipei care speră ca vârsta şi experienţa lui să aducă un plus echipei cugirene.

După ce Unirea Alba Iulia s-a retras din campionat, iar echipa de la Drâmbar, Europa s-a mutat la Arad, Alba a rămas un judeţ fără fotbal în ultimele 6 luni şi îşi leagă toate speranţele de o promovare în Liga a 3-a a echipei CSO Cugir.Este o mândrie pentru noi să fim singura echipa din judeţ din Liga a III-a. Până la urmă astea rămân în istoria jucătorilor şi a oraşului, promovările. Pentru orice jucător o promovare, indiferent din ce Ligă, rămâne în istorie” a exclamat veteranul echipei cugirene care îşi doreşte cu orice preţ victoria în meciul de miercuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea