Căpitanul echipei CSO Cugir, Lucian Itu: Pentru orice jucător o promovare, indiferent din ce Ligă, rămâne în istorie!

Lucian Itu01Căpitanul echipei CSO Cugir, Lucian Itu (născut în 1978) este optimist înaintea meciului de baraj contra echipei Rapid Jibou, care va avea loc miercuri pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea. Veteranul echipei, alături de Şuvaina, Şuteu sau Lăncrănjan, crede că în urma meciului de miercuri, echipa sa va trece la un alt nivel fotbalistic, în Liga a III-a. Acesta este singurul jucător al cugirenilor care a jucat în Divizia A, promovând cu Internaţional Curtea de Argeş din Divizia C.

Liderul din teren al echipei CSO consideră un dezavantaj faptul că promovarea se decide după o singură manşă. „Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere, am şi văzut echipa din Sălaj. Sunt aşezaţi bine în joc, 2-3 jucători au ieşit în evidenţă. Nu trebuie să ne fie frică de adversari, dacă facem jocul obişnuit nu o să avem probleme. Disputa va fi dificilă pentru că se joacă doar o manşă şi trebuie să fim foarte atenţi din toate punctele de vedere pentru a evita o surpriză. Sper să ajute experienţa mea, fac parte dintr-o echipă tânără. Media de vârstă este de 27 ani. Meciurile care le-am jucat în Liga I pot aduce un plus de avantaj” a spus căpitanul echipei care speră ca vârsta şi experienţa lui să aducă un plus echipei cugirene.

ELIT

După ce Unirea Alba Iulia s-a retras din campionat, iar echipa de la Drâmbar, Europa s-a mutat la Arad, Alba a rămas un judeţ fără fotbal în ultimele 6 luni şi îşi leagă toate speranţele de o promovare în Liga a 3-a a echipei CSO Cugir.Este o mândrie pentru noi să fim singura echipa din judeţ din Liga a III-a. Până la urmă astea rămân în istoria jucătorilor şi a oraşului, promovările. Pentru orice jucător o promovare, indiferent din ce Ligă, rămâne în istorie” a exclamat veteranul echipei cugirene care îşi doreşte cu orice preţ victoria în meciul de miercuri.

Mihail David - 2020

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

Plesa Paul 19 iunie 2013 at 15:28

Bafta !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...