Rămâi conectat

Actualitate

Candidatul la prezidențiale dispărut a fost găsit de polițiști: Unde se afla Ninel Peia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul la prezidențiale Ninel Peia a fost găsit vineri de polițiști la Mănăstirea Putna, județul Suceava. La momentul transmiterii acestei știri, el discută cu polițiștii, care au deschis o anchetă după ce a fost dat dispărut.

„Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecție și Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de polițiști. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracțiuni. Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, susțin reprezentanți din MAI pentru STIRIPESURSE.RO.

Candidatul la președinția României, Ninel Peia, fusese dat dispărut, după ce joi dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon.

„În această după amiază, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza mun. Cluj-Napoca iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul , în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, arată un comunicat al IPJ Cluj.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930

Unirea Ziarul

Publicat

în

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930 Descoperirea recentă despre grupele de sânge a adus la lumină un aspect fascinant al personalității umane. Aceste grupe nu numai că oferă informații despre compatibilitatea medicală, ci și despre abilitățile și comportamentele individuale. Un studiu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea