Rămâi conectat

Politică Administrație

Candidații propuși pentru funcțiile de membri ai Consiliului de Administrație al societății APA CTTA SA Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilierii județeni din Alba vor vota, luni, în ședință extraordinară, propunerea candidaților pentru funcțiile de membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii „APA CTTA”SA Alba.

apa-ctta-alba25În baza listei scurte a candidaților selectați în ordinea punctajului obținut s-au propus următorii candidați pentru funcțiile de membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii „APA CTTA” S.A. Alba: Marian Florin Aitai, Elena Opruța, Dorina Alexi, Emil Nicolae Muntean, Cornel Murg.

A fost organizată şi s-a desfăşurat selecţia candidaţilor pentru funcţiile de membri ai consiliului de administraţie la societatea „APA CTTA” SA Alba, de către un expert independent, conform Dispoziţiei Preşedintelui Consiliului Judeţean Alba nr.481/22 septembrie 2016. Expertul independent contractat cu respectarea prevederilor Legii nr.98/2016 privind achizițiile publice, a fost SC DAD Expertise SRL Alba Iulia.

Consiliul de administraţie este format din 5-9 membri în cazul întreprinderilor publice care îndeplinesc următoarele condiții cumulative: au înregistrat o cifră de afaceri în ultimul exercițiu financiar superioară echivalentului în lei al sumei de 7.300.000 euro și au cel puțin 50 de angajați.

Potrivit prevederilor Actului Constitutiv al societății „APA CTTA” SA Alba, consiliul de administraţie este format din 5 membri, cu o durată a mandatului de 4 ani. Atribuţiile membrilor consiliului de administraţie sunt prevăzute în Actul Constitutiv al societății „APA CTTA” SA Alba aprobat prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor nr.9/30 septembrie 2016.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea