Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Candidat „surpriză”, din partea PNL, la funcția de primar al Municipiului Alba Iulia. Explicațiile președintelui liberal Ion Dumitrel

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidat „surpriză”, din partea PNL, la funcția de primar al Municipiului Alba Iulia. Explicațiile președintelui liberal Ion Dumitrel

Ion Dumitrel, aflat într-o emisiune la Radio Unirea FM, a răspuns întrebării care stă pe buzele tuturor albaiulienilor care se întreabă cine ar putea fi viitorul pretendent la „tronul” de Primar al Municipiului Alba Iulia, în calitate președinte Partidului Național Liberal Alba.

„O candidatură a lui Marius Hațegan sau altor colegi nu are nicio legătură cu bugetul Municipiului Alba Iulia. În ceea ce privește candidaturile de primar vor fi stabilite ca urmare a unor sondaje de opinie.

Poate să fie candidat ca primar orice membru al Partidului Național Liberal care spune „Îmi doresc” și care intră în „malaxorul” acesta de pregătire.

Nici noi nu știm, avem oameni care pot să facă acest frumos gest de a reprezenta.

Nu pot să dau nume. Nu pot să spun, pentru că, fiind o competiție internă nu vreau să favorizez într-un fel”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliuli Județean Alba și președinte al Partidului Național Liberal Alba.

Acesta a mai adăugat că numele unui posibil candidat ar putea fi anunțat până în această vară „dar sunt niște pași pe care organizația locală trebuie să îi facă și sunt în curs pașii aceștia și noi, cei care facem parte din Biroul de conducere județean trebuie, împreună cu cei de la municipiu, să luăm o decizie”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea