Rămâi conectat

Ştirea zilei

Candidat la Consiliul Local al unei comune din Apuseni, atacat de doi bărbaţi mascați cu cagule, în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ilie Ştefănuţ, un afacerist din Alba Iulia și candidat la o funcţie de consilier local într-o comună din Munţii Apuseni a fost atacat de două persoane mascate cu cagule.

Omul de afaceri din Alba Iulia a fost agresat luni dimineaţă în apropierea cartierului romilor din oraş de persoane care, deocamdată, au rămas necunoscute. Bărbatul are afaceri de milioane de euro în domeniul exploatării lemnului.

Surse neoficiale susţin că agresorii ar fi dat foc la mai multe anvelope în mijlocul drumului, iar în momentul în care afaceristul a oprit maşînă a fost declanşat atacul.

Două persoane cu cagule pe cap l-au lovit inclusiv cu un ciocan. Bărbatul a obţinut un certificat medical cu opt zile de îngrijiri medicale şi a depus plângere la poliţie.

Atacul nu ar avea, la o primă analiză, legătură cu candidatura acestuia. Potrivit IPJ Alba, în dimineaţa atacului acesta se deplasa spre o fermă pe care o deţine în Alba Iulia. Bărbatul a depus o plângere la poliţie şi reclamă că ar fi fost atacat şi lovit de două persoane care ar fi avut cagule pe cap. Poliţiştii fac verificări, iar un dosar a fost deschis în rem pentru loviri sau alte violenţe.

Ştefănuţ candidează la Consiliul local din comună Vadu Moţilor, în Munţii Apuseni, din partea Pro Romania. Iniţial, acesta şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar, dar, în final, a renunţat şi se va prezenţa la alegerile locale doar pentru o funcţie de consilier local.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea