Candidat la Consiliul Local al unei comune din Apuseni, atacat de doi bărbaţi mascați cu cagule, în Alba Iulia

Ilie Ştefănuţ, un afacerist din Alba Iulia și candidat la o funcţie de consilier local într-o comună din Munţii Apuseni a fost atacat de două persoane mascate cu cagule.

Omul de afaceri din Alba Iulia a fost agresat luni dimineaţă în apropierea cartierului romilor din oraş de persoane care, deocamdată, au rămas necunoscute. Bărbatul are afaceri de milioane de euro în domeniul exploatării lemnului.

ELIT

Surse neoficiale susţin că agresorii ar fi dat foc la mai multe anvelope în mijlocul drumului, iar în momentul în care afaceristul a oprit maşînă a fost declanşat atacul.

Două persoane cu cagule pe cap l-au lovit inclusiv cu un ciocan. Bărbatul a obţinut un certificat medical cu opt zile de îngrijiri medicale şi a depus plângere la poliţie.

Atacul nu ar avea, la o primă analiză, legătură cu candidatura acestuia. Potrivit IPJ Alba, în dimineaţa atacului acesta se deplasa spre o fermă pe care o deţine în Alba Iulia. Bărbatul a depus o plângere la poliţie şi reclamă că ar fi fost atacat şi lovit de două persoane care ar fi avut cagule pe cap. Poliţiştii fac verificări, iar un dosar a fost deschis în rem pentru loviri sau alte violenţe.

Ştefănuţ candidează la Consiliul local din comună Vadu Moţilor, în Munţii Apuseni, din partea Pro Romania. Iniţial, acesta şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar, dar, în final, a renunţat şi se va prezenţa la alegerile locale doar pentru o funcţie de consilier local.

Sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419