Rămâi conectat

Ştirea zilei

Când vor fi deschise circulației rutiere loturile 1 și 2 ale autostrăzii A10 Sebeș-Turda: Ce spune directorul CNAIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 10 decembrie, Directorul General al CNAIR, Mariana Ioniță, a avut ultima videoconferință din acest an cu antreprenorii proiectelor de infrastructură rutieră. Din analiza situației proiectelor a rezultat un ritm de lucru îmbunătățit pe anumite șantiere, fiind antreprenori care au avut o mobilizare bună, ceea ce a determinat respectarea sau chiar devansarea graficelor de execuție.

Totodată, a fost evaluată și situația proiectelor al căror stadiu nu corespunde termenelor asumate. Cu privire la acestea, managementul CNAIR s-a exprimat ferm asupra consecințelor care vor fi suportate de antreprenorii care nu respectă prevederile contractuale.

Citește și: Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor termină anul în forță

A fost analizată situația financiară a fiecărui contract, CNAIR asumându-și plata facturilor emise de către antreprenor, conform volumului lucrărilor executate.

Directorul General al CNAIR a insistat asupra formulării pertinente a eventualelor revendicări, întrucât cele care nu sunt corect fundamentate atrag îngreunarea derulării contractelor.

Citește și: Minune pe autostrada A10 Sebeș – Turda lotul 1

Referitor la programul de finalizare integrală a autostrăzii A10, Sebeș-Turda, antreprenorul lotului 1 și-a asumat punerea treptată în funcțiune a tuturor obiectivelor rămase de executat.

Cu privire la întârzierile majore înregistrate pe lotul 2, Mariana Ioniță a subliniat necesitatea monitorizării stricte a antreprenorului, precum și obligația ca data de finalizare (vara anului 2021) asumată să reprezinte termenul maximal pentru punerea în trafic a lotului 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea