Rămâi conectat

Actualitate

Când va fi reabilitat drumul de acces la Grădiniţa „Prichindel” din Cugir?

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Mai mulţi părinţi care au copiii înscrişi la Grădiniţa cu program prelungit ”Prichindel”, de pe strada Nicolae Bălcescu din Cugir ne-au sesizat în legătură cu dificultăţile pe care le întâmpină atunci când împreună cu cei mici parcurg aleea care conduce la grădiniţa mai sus amintită.

Oamenii se plâng de faptul că atunci când plouă sau când aleea este acoperită cu gheaţă, deplasarea spre grădiniţă se face destul de anevoios din cauza noroiului şi a apei strânse pe alee, (vezi foto), dar şi ca urmare a pericolului de accidente, generate de stratul de gheaţă format pe  suprafaţa de drum.

Cum respectiva arteră, situată între strada Alexandru Sahia şi grădiniţă nu măsoară mai mult de 30 m, nemulţumiţii părinţi consideră că primăria n-ar face decât un efort financiar minor reabilitând drumul, astfel încât cei 200 de prichindei ar putea ajunge la grădiniţă fără încălţămintea plină de apă şi noroi şi fără a se expune vreunui accident.

Am prezentat cazul de mai sus şi ca  un motiv de reflecţie pentru edilii locali, care nu o dată au fost interpelaţi pe această temă de către cetăţeni, de unii aleşi locali şi chiar de presă.(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea