Rămâi conectat

Actualitate

Când s-ar putea întoarce elevii înapoi în școli. Secretar de stat: ,,Tentația de a ne întâlni cu cei dragi este mare, să fim precauți”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jean Badea, Subsecretarul de stat în Ministerul Educației, a declarat luni, 14 decembrie, că elevii s-ar putea întoarce la școală din 11 ianuarie. Totul depinde, însă, de situația epidemiologică la nivel național.

„Ne dorim că începând cu dată de 11 ianuarie, să reluăm, pe cât posibil, sau într-o pondare cât mai mare cursurile față în față, însă așa, după cum știm, această depinde în mare parte de situația epidemiologică la nivel național.

Am făcut apel în această perioada la părinți, la elevi, la cadre didactice, mai ales în contextul în care se apropie și vacanță, iar tentația de a ne întâlni cu cei dragi este mare, să fim precauți, tocmai pentru a contribui și noi, că sistemul de educație la lupta pe care medicii o duc în sistemul de sănătate și să putem să revenim în școală, în bănci, așa cum ne dorim”, a spus Jean Badea, secretar de stat în Ministerul Educației, la Antena 3.

Sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Cutia neagră” obligatorie pentru orice mașină nouă începând din iulie. Ce este și la ce va folosi

Bogdan Ilea

Publicat

în

„Cutia neagră” obligatorie pentru orice mașină nouă începând din iulie. Ce este și la ce va folosi Autoritățile europene au implementat instalarea obligatorie a „cutiei negre” pentru toate mașinile noi, începând din vara acestui an, mai exact luna iulie. Comisia Europeană a decis să introducă un nou tip de dispozitiv pentru a facilita analiza modului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea