Rămâi conectat

Actualitate

Campionii noştri în programul Patrula de Reciclare – ediția 2017-2018: Colegiul Tehnic Aiud şi Şcoala Gimnazială Cîmpeni

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația RoRec acordă, la finalul acestui an şcolar, premiile în programul Patrula de Reciclare – ediția 2017-2018.

Aproape 800 de unități școlare din orașe, comune și sate au participat la cea de-a VII-a ediție a programului.

Există 3 categorii de premii pe care școlile din fiecare unitate administrativ-teritorială le-au câștigat: pentru „Cea mai Activă Patrulă Locală”, pentru „Cea mai mare cantitate de baterii colectată”, iar „Școlile-Suporter” sunt onorate pentru contribuția la reușita echipei locale.

Din judeţul Alba, COLEGIUL TEHNIC AIUD, a câştigat la categoria „Cea mai activă Patrulă”, prof. coordonator Ibolya Kovacs şi ŞCOALA GIMNAZIALĂ CÎMPENI la categoria „Cea mai mare cantitate de baterii”, prof. coordonator Simona Boncuţiu.

„Echipele din Patrula de Reciclare devin mai performante de la an la an. Profesorii cu experiență continuă să fie din ce în ce mai eficienți și mai motivați, iar noii colegi care li se alătură au de la cine învăța și au un standard înalt de competiție. Faptul că aceste premii merg atât la școli din mediul urban cât și din mediul rural, din toate zonele țării, mai înseamnă un lucru extrem de important – și anume că acolo unde oamenii sunt hotărâți să reușească, o fac, indiferent de context”, spune Alexandra Arnăutu, managerul programului.

Profesorii coordonatori ai școlilor câștigătoare ale premii in rechizite, materiale educative și alte obiecte pentru echipele lor și pentru dotarea școlilor.

Pentru voluntarii din Patrulă continuă competiţia. Vara este perioada care decide cine va lua premiile naționale. Comunitățile în care populația va preda la reciclare cele mai mari cantități de deșeuri electrice până pe 31 august 2018 își vor ajuta copiii să fie câștigători pe țară.

Felicitări câştigătorilor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea