Campionii noştri în programul Patrula de Reciclare – ediția 2017-2018: Colegiul Tehnic Aiud şi Şcoala Gimnazială Cîmpeni

Asociația RoRec acordă, la finalul acestui an şcolar, premiile în programul Patrula de Reciclare – ediția 2017-2018.

Aproape 800 de unități școlare din orașe, comune și sate au participat la cea de-a VII-a ediție a programului.

ELIT

Există 3 categorii de premii pe care școlile din fiecare unitate administrativ-teritorială le-au câștigat: pentru „Cea mai Activă Patrulă Locală”, pentru „Cea mai mare cantitate de baterii colectată”, iar „Școlile-Suporter” sunt onorate pentru contribuția la reușita echipei locale.

Din judeţul Alba, COLEGIUL TEHNIC AIUD, a câştigat la categoria „Cea mai activă Patrulă”, prof. coordonator Ibolya Kovacs şi ŞCOALA GIMNAZIALĂ CÎMPENI la categoria „Cea mai mare cantitate de baterii”, prof. coordonator Simona Boncuţiu.

Mihail David - 2020

„Echipele din Patrula de Reciclare devin mai performante de la an la an. Profesorii cu experiență continuă să fie din ce în ce mai eficienți și mai motivați, iar noii colegi care li se alătură au de la cine învăța și au un standard înalt de competiție. Faptul că aceste premii merg atât la școli din mediul urban cât și din mediul rural, din toate zonele țării, mai înseamnă un lucru extrem de important – și anume că acolo unde oamenii sunt hotărâți să reușească, o fac, indiferent de context”, spune Alexandra Arnăutu, managerul programului.

Profesorii coordonatori ai școlilor câștigătoare ale premii in rechizite, materiale educative și alte obiecte pentru echipele lor și pentru dotarea școlilor.

Pentru voluntarii din Patrulă continuă competiţia. Vara este perioada care decide cine va lua premiile naționale. Comunitățile în care populația va preda la reciclare cele mai mari cantități de deșeuri electrice până pe 31 august 2018 își vor ajuta copiii să fie câștigători pe țară.

Felicitări câştigătorilor!

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...