Rămâi conectat

Sport

Campionatul naţional de cadeţi la powerlifting

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Primele concursuri dintre cele 13 cuprinse în calendarul competiţional al anului 2011 de către Federaţia Română de Powerlifting se vor desfăşura la Alba Iulia. Astfel, în data de 5 februarie sunt programate două competiţii la nivelul de vârstă cadeţi (maximum 18 ani), în speţă Campionatul Naţional 2011 şi campionatul judeţului Alba la respectiva categorie de vârstă.
Concursurile sunt organizate de către F.R. Powerlifting şi Clubul Sportiv Zamolxis Alba Iulia în parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Tineret şi Sport şi Direcţia Judeţeană pentru Sport Alba. Pe lista colaboratorilor FRP în vederea desfăşurării în bune condiţii a întrecerilor mai sus menţionate figurează Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, SC Kronospan Sebeş SA, Redis Nutriţie, Livio Dario SRL şi CS Unirea Alba Iulia. Astfel ţintarul intern va debuta în Cetatea Marii Uniri în prima săptămână a lunii viitoare,  cu Campionatul naţional de powerlifting pentru cadeţi, prevăzut a avea loc în sala de culturism de sub tribuna oficială a stadionului „Cetate”.
Se estimează o prezenţă record, cel puţin 50 de sportivi din mai multe zone ale ţării, precum Alba, Timiş, Cluj, Bihor, Hunedoara etc. „Chiar dacă în acest an condiţiile de finanţare sunt incerte, FRP îşi propune ca în 2011 să aibă un număr dublu de sportivi participanţi în calendarul intern faţă de anul 2010 şi să obţină rezultate internaţionale peste valoarea celor de anul trecut”, a declarat Ovidiu Pănăzan, secretar general al Federaţiei Române de Powerlifting. Menţionăm faptul că în 2011, pentru FRP, ce are sediul în Alba Iulia s-a prevăzut alocarea a 300 de milioane lei vechi de la buget, din partea Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, adică aceiaşi sumă ca şi în anul precedent. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Blăjeanca Mihaela Blaga, la Campionatul European de cros

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga, sportiva din Blaj pregătită de Cristina Man va lua startul duminică, la Campionatul European de cros (Under 20, Under 23, seniori, masculin și feminin), competiția care se desfășoara în Belgia, la Bruxelles, adunând la start 540 de atleți din 38 de țări. Din delegația “tricoloră”, compusă din 11 sportivi, face parte Mihaela Maria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare