Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Campionatul Județean de Fotbal în Sală 2024, cu 18 participante | Vezi formațiile înscrise

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Județeană de Fotbal Alba va organiza, în perioada ianuarie-februarie 2024, Campionatul Județean de Fotbal în Sală, ediția a 7-a. La start vor fi 18 formații, după cum urmează: Recolta Crăciunel, Adu Academy Șona, Kinder Teiuș, Târnavele Tiur, Industria Galda – Oiejdea, Dacia Mihalț, Voința Beldiu, Orient Blandiana, Performanța Ighiu, Limbenii Limba, ACS Crăciunel, Inter Ciugud, Spicul Daia Română, Șoimii Vințu de Jos, Viitorul Răhău, Voința Beldiu 2, Industria Galda Oiejdea 2 și Viitorul Răhău 2.

Competiția se va desfășura în 3 etape, faza întâi (20-21 ianuarie), faza a doua (27-28 ianuarie), faza finală (3-4 februarie). Și anul trecut au fost 18 participante, împărțite în prima fază în 6 grupe a câte 3 echipe.

Finalele s-au disputat la Daia Română, învingătoare fiind Spicul Daia Română, 8-4 în finală cu Inter Unirea. Demn de remarcat este faptul dintre grupările calificate în 2023 în “careul de ași” (Energia Săsciori – locul 3, Șoimii Vințu de Jos – locul 4) în acest an s-au înscris campioana și Șoimii Vințu de Jos. Lista din 2024 cuprinde 4 formații din Liga 4 și alte 14 echipe din cel de-al 5-lea eșalon (3 formații cu câte două formații), zilele viitoare urmând să fie cunoscută componența grupelor, stabilită pe criteriul geografic. Se vor califica primele două clasate, în faza secundă fiind constituite alte 4 grupe a câte 3 formații.

În edițiile anterioare s-au impus Mureșul Vințu de Jos (2016, la Ocna Mureș, 6-1 cu Olimpia Aiud), Inter Ciugud (2017, la Săsciori, 3-0 cu Olimpia Aiud), Fortuna Lunca Mureșului (2018, la Sebeș, 2-1 cu Olimpia Aiud), CIL Blaj (5-4 cu Voința Stremț, la Alba Iulia, în 2019) și Hidromecanica Șugag (finală la Sebeș, 7-4 cu Inter Ciugud, în 2020). Dintre învingătoarele precedente, în 2024 s-au înscris Inter Ciugud și Spicul Daia Română.

Echipele vor fi compuse din jucători legitimați și vor avea drept de joc numai la echipele la care sunt legitimați. De exemplu, participă la o echipă în prima fază a grupelor iar apoi se transferă la alt club (în perioada de transferuri) acesta va avea drept de joc în faza a doua a grupelor doar la noul club. Au avut drept de participare doar dacă cluburile nu au acumulat restanțe financiare către AJF Alba. Pot participa și membrii din cadrul cluburilor (președinte, vicepreședinte, secretar, antrenor etc), pe bază de bulletin și adeverință medical valabilă, dacă fac dovada că fac parte din organigrama cluburilor. Taxa de participare este 200 de lei/ echipă, baremul de arbitraj va fi 50 lei/joc/echipă, iar asistența medicală se cifrează la 15 meci/ echipă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea