Rămâi conectat

Actualitate

Campanie umanitară, elevii de la două colegii din județul Alba au strâns 24.000 de euro pentru salvarea unui tânăr

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campanie umanitară, elevii celor două colegii din Cugir au strâns 24.000 de euro pentru salvarea unui tânăr.

23.650 euro este suma pe care elevii claselor a XII-a de la Colegiul Național „David Prodan” și de la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” Cugir au strâns-o în cadrul campaniei umanitare „Ajută-l pe George”.

Banii au fost adunați de voluntarii celor două instituții de învățământ în doar 10 săptămâni, iar datorită eforturilor depuse de ei, tânărul care suferea de o boală complicată a fost operat, aflându-se acum în afara oricarui pericol.

Tinerii voluntari de la cele două colegii au primit diploma într-un cadru festiv (foto).

„Faptul că un număr așa mare de elevi își sacrifică timpul lor liber în mod constant pentru a-i ajuta pe cei aflați în suferință nu face decât să ne bucure enorm. Cugirul are copii foarte buni, cu suflet mare, cu care ne mâdrim. Le mulţumim încă o dată pentru ceea ce fac”, a declarat consilierul educativ, prof. Alin Teodorescu, de la Colegiul Național „David Prodan”. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea