// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Campanie umanitară, elevii de la două colegii din județul Alba au strâns 24.000 de euro pentru salvarea unui tânăr

Campanie umanitară, elevii celor două colegii din Cugir au strâns 24.000 de euro pentru salvarea unui tânăr.

23.650 euro este suma pe care elevii claselor a XII-a de la Colegiul Național „David Prodan” și de la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” Cugir au strâns-o în cadrul campaniei umanitare „Ajută-l pe George”.

Banii au fost adunați de voluntarii celor două instituții de învățământ în doar 10 săptămâni, iar datorită eforturilor depuse de ei, tânărul care suferea de o boală complicată a fost operat, aflându-se acum în afara oricarui pericol.

Tinerii voluntari de la cele două colegii au primit diploma într-un cadru festiv (foto).

„Faptul că un număr așa mare de elevi își sacrifică timpul lor liber în mod constant pentru a-i ajuta pe cei aflați în suferință nu face decât să ne bucure enorm. Cugirul are copii foarte buni, cu suflet mare, cu care ne mâdrim. Le mulţumim încă o dată pentru ceea ce fac”, a declarat consilierul educativ, prof. Alin Teodorescu, de la Colegiul Național „David Prodan”. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Campanie umanitară, elevii de la două colegii din județul Alba au strâns 24.000 de euro pentru salvarea unui tânăr

  1. Roxana 24.06.2018 la 16:15

    Ca să fim corecți, trebuia pusă o poză și de la Lăzărescu. Domn profesor, și acolo a fost premiere pentru acest lucru!